Ο Μαυρίδης απαντά στα Παραπολιτκά για τις εφημερίδες... made by Kyriakos

Έμμεσες αιχμές για την εγκυρότητα των στοιχείων κυκλοφορίας των Παραπολιτικών του Κουρτάκη, από τον Θανάση Μαυρίδη

NewsRoom 14/04/2021 | 17:31

Την απάντησή του δίνει από την ιστοσελίδα του Φιλελεύθερου, ο Θανάσης Μαυρίδης μετά το άρθρο των Παραπολιτικών του Γιάννη Κουρτάκη το οποίο ενέπλεκε το Μέγαρο Μαξίμου στην έκδοση της εφημερίδας του που τελικά έκλεισε.

Ο ίδιος, στην απάντησή του -η οποία αναφέρεται στο δημοσίευμα χωρίς να το κατονομάζει- αμφισβητεί έμμεσα την κυκλοφορία των «Παραπολιτικών» διαψεύδοντας παράλληλα πως ο «Φιλελεύθερος» δημιουργήθηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την εταιρεία V&O. Σημειώνει μάλιστα με καυστικό τρόπο:

«Προφανώς κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια και υποστηρίζουν ότι ο Φιλελεύθερος «κτίστηκε» από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την εταιρεία V&O και ότι κόστισε μερικά εκατομμύρια.»

Παραδέχεται πως η εφημερίδα έκλεισε με χαμηλή κυκλοφορία, σημειώνοντας ότι έγινε αυτό για να μην οφείλει «ούτε ένα ευρώ σε εργαζόμενους, κράτος και προμηθευτές». «Ο Φιλελεύθερος έκλεισε με χαμηλή, πράγματι, κυκλοφορία. Αλλά πραγματική», συμπληρώνει αφήνοντας έμμεσες αιχμές για την εγκυρότητα των στοιχείων κυκλοφορίας των Παραπολιτικών

Όλο το δημοσίευμα: 

Black Box: Η έρευνα Λιανού στην «Άργος» εξελίσσεται…

«Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της Επιτροπής Ανταγωνισμού στο πρακτορείο διανομής Τύπου «Άργος». Ο εκνευρισμός διαφόρων παρατρεχάμενων είναι εμφανής και αναζητούν σανίδα σωτηρίας σε μυθεύματα. Προφανώς κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια και υποστηρίζουν ότι ο Φιλελεύθερος «κτίστηκε» από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την εταιρεία V&O και ότι κόστισε μερικά εκατομμύρια. Ευρώ, βεβαίως – βεβαίως. Ουδέν μεγαλύτερο ψέμα. Ο Φιλελεύθερος βγήκε με δικά μου χρήματα. Όταν οι πόροι αυτοί εξαντλήθηκαν προτίμησα να αναστείλω την έκδοση, προκειμένου να μην οφείλω ούτε ένα ευρώ σε εργαζόμενους, κράτος και προμηθευτές. Εύχομαι να μπορούν και άλλοι να υποστηρίξουν το ίδιο. Ο Φιλελεύθερος έκλεισε με χαμηλή, πράγματι, κυκλοφορία. Αλλά πραγματική. Ελπίζω η έρευνα Λιανού να αποδείξει ότι οι κυκλοφορίες άλλων είναι και εκείνες που αναγράφονται στις επίσημες ανακοινώσεις. Για το καλό του Τύπου…
Θανάσης Μαυρίδης»