Newsroom

Newsroom

Ο μαθητής με τα επτά αδέρφια που αρίστευσε στης Πανελλήνιες στέλνει συγκινητικό μήνυμα στα παιδιά που απέτυχαν (video)

Για τον Ευαγγελινό Μιχελή που κατάφερε να συγκεντρώσει 19.376 μόρια και να περάσει από τους πρώτους στην Ιατρική μιλούν όλοι από χθές.

5b3cc5af1dc5241f4a8b45de

Ο Ευαγγελινός Μιχελής από τα Δενδρίνατα Πυλάρου της Κεφαλονιάς είναι ο μεγαλύτερος από τα συνολικά 8 αδέλφια της οικογένειας.

Mιλώντας στο Epsilon και στην εκπομπή του Σπύρου Χαριτάτου, ο Ευαγγελινός Μιχελής είπε: «Είμαι χαρούμενος, δεν το περίμενα σε τέτοια έκταση, περίμενα έναν ικανοποιητικό βαθμό για να εισαχθώ στην Ιατρική, αλλά με εξέπληξαν και εμένα τα αποτελέσματα. Είμαστε οκτώ παιδιά και οι γονείς μου. Είμαστε έξι αγόρια και δύο κορίτσια. Σίγουρα σε μια οικογένεια με πολλά άτομα, το πρώτιστο είναι η συμβίωση και να μαθαίνεις να μοιράζεσαι τα πράγματά σου και να είσαι συγκαταβατικός και σε βοηθάει αυτό και στα υπόλοιπα. 

«Ήθελα να περάσω Ιατρική και εφόσον μπορώ θα επιλέξω την Αθήνα», συμπλήρωσε και κατέληξε: «Ένα μήνυμα θέλω να δώσω για όλα τα παιδιά: συγχαρητήρια σε όλους όσοι προσπάθησαν και αυτή η προσπάθεια είναι ψυχοφθόρα. Τρώει χρόνο, ενέργεια, και να δώσω συγχαρητήρια σε όσους πέρασαν και ξεκινούν το ταξίδι τους, γιατί αυτό είναι το πρώτο βήμα, και σε όσους δεν τα πήγαν τόσο καλά, από την καρδιά μου να ευχηθώ να μην απογοητεύονται. Αυτή η προσπάθεια δεν θα πάει χαμένη».


ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…