O Μαρκουλάκης «έπαθε… Πρόεδρο Εδεσσαϊκού»: Χρησιμοποίησα λάθος λέξεις στο σχόλιο για τα θέατρα

Δεν ήθελε να αμφισβητήσει τις οδηγίες των υγειονομικών ισχυρίζεται ο ηθοποιός, τα συγχαρητήρια στον Μητσοτάκη όμως που το έκανε «μένουν»...

markoulakis

Σε εκπομπή του MEGA βρέθηκε σήμερα καλεσμένος ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, όπου μίλησε για την παράσταση που ετοιμάζει και αποπειράθηκε να «απολογηθεί» για το περίφημο σχόλιο του σχετικά με τον κορονοϊό και τα μέτρα της κυβέρνησης.

Ο ηθοποιός και πιστός συνοδοιπόρος του πρωθυπουργού προσπάθησε να δώσει εξηγήσεις μήπως και αμβλυνθούν οι αντιδράσεις που έχει προκαλέσει  η «προτροπή» του για ανυπακοή στις οδηγίες των ειδικών καθώς και τα μπράβο στον Μητσοτάκη που τόλμησε να παρακάμψει τις συστάσεις τους για τα θέατρα.

«Έκανα το λάθος να είμαι απρόσεκτος στη διατύπωσή μου των ευχαριστηρίων για το ότι έμειναν ανοιχτά τα θέατρα, γράφοντας αυτή την περίφημη φράση “ενάντια στις εισηγήσεις των υγειονομικών”.

Προφανώς, δεν εννοώ ότι πήγε κανείς ενάντια στις εισηγήσεις των υγειονομικών, ούτε πρέπει γενικά να πηγαίνουμε ενάντια στις εισηγήσεις των υγειονομικών. Η δική μου συμπεριφορά και ο δικός μου τρόπος μέχρι τώρα έχει αποδείξει ότι είμαι υπέρ των εισηγήσεων των υγειονομικών φυσικά. Τους ειδικούς θα ακούμε.

Οι λέξεις ήταν λάθος, ήταν απρόσεκτες», ανέφερε ο Κ. Μαρκουλάκης όταν ρωτήθηκε για το επίμαχο περιστατικό.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες μέρες ο ηθοποιός, απαντώντας σε ανάρτηση του Χρήστου Χωμενίδη που τον ευχαριστούσε για την παρέμβαση του υπέρ του θεάτρου  είχε δηλώσει «Χρήστο, αν κάποιους πρέπει να ευχαριστούμε, είναι ο Πρωθυπουργός, η υπουργός Πολιτισμού κι ο ΓΓ Σύγχρονου Πολιτισμού, που πήραν πάνω τους ένα στοίχημα, ενάντια στις εισηγήσεις όλων των υγειονομικών»..

xomenidis markoulakis

Η απάντηση του Κ. Μαρκουλάκη ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων καθώς ο ηθοποιός ομολογεί πως ο πρωθυπουργός αψήφησε τις οδηγίες της επιστημονικής κοινότητας σε ότι αφορά στην αντιμετώπιση της πανδημίας, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσει ένα «φίλο καλλιτέχνη». Σήμερα στην «απολογία» του ο Κ. Μαρκουλάκης δικαιολόγησε τον εαυτό με το επιχείρημα ότι ήταν… «η κακιά στιγμή».

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…