Ο Μαρινάκης έστησε περίπτερο σαββατιάτικα και μπροστά στο φαρμακείο Δρίτσα!

cover
NewsRoom 17/05/2014 | 23:32

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κι ο εκλεκτός του για τη δημαρχία Πειραιά, Γιάννης Μώραλης βλέπουν την ήττα να έρχεται κι επιδόθηκαν σε «παιχνιδάκια» μέχρι την τελευταία στιγμή. Ο επίσης υποψήφιος δήμαρχος Θοδωρής Δρίτσας κατάγγειλε παράνομη προεκλογική δραστηριότητα του συνδυασμού «Πειραιάς νικητής» με αναφορά του προς την Εισαγγελία και την Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά.

Συγκεκριμένα, ο συνδυασμός των Μαρινάκη-Μώραλη κατηγορείται πως έστησε το Σάββατο παράνομα εκλογικά περίπτερα-τραπεζάκια σε κεντρικά σημεία του Πειραιά. Μεταξύ αυτών, και περίπτερο στην πρόσοψη του οικογενειακού ιστορικού φαρμακείου του ίδιου του κ. Δρίτσα.

»Μετά από τις καταγγελίες μας, στις 18.15, εμφανίστηκε κάποιος υπεύθυνος του εν λόγω συνδυασμού, ο οποίος μας δήλωσε ότι ονομάζεται Β. Μαρινάκης για να ζητήσει συγγνώμη όπως είπε στα μέλη μας, στο σημείο όπου έγινε η παρανομία. Μόλις ήλθε η αστυνομία, λίγα λεπτά αργότερα, την οποία είχαμε καλέσει, δυστυχώς εξαφανίστηκε. Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες μας, για αύριο Κυριακή 18/5 έχουν οργανωθεί ανάλογες κινήσεις στις εισόδους των εκλογικών κέντρων προκειμένου να εκβιαστεί η βούληση των εκλογέων», αναφέρεται στην ανακοίνωση του συνδυασμού «Λιμάνι της Αγωνίας, Πειραιάς, η Πόλη μας» του κ. Δρίτσα.