Ο Μαντζουράνης απαντά στον Μητσοτάκη: "Ουδέποτε καταδικάστηκα, γνωρίζει την αλήθεια"

Για συκοφαντική επίθεση εναντίον του κάνει λόγο ο δικηγόρος Ιωάννης Μαντζουράνης, σε δήλωσή του με αφορμή τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή για τη διαφθορά και την ομιλία του αρχηγού της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη.

57d669ea1dc524e0518b4682

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καλυπτόμενος από τη βουλευτική ασυλία, στη δευτερολογία του στη Βουλή, εξαπέλυσε συκοφαντική επίθεση εναντίον μου με τον ψευδή ισχυρισμό ότι καταδικάστηκα, μολονότι καλώς γνωρίζει την αλήθεια», αναφέρει ο κ. Μαντζουράνης και προσθέτει:

«Όχι μόνο ουδέποτε καταδικάστηκα, αλλά αντιθέτως με τη με αριθμό 3288/1999 ομόφωνη Απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών μετά από σύμφωνη εισαγγελική πρόταση κρίθηκε παράνομη και καθ’ υπέρβαση εξουσίας και η δίωξη και η προσωρινή κράτησή μου. Προφανώς ο τρυφερός βλαστός και κληρονόμος της δυναστείας Μητσοτάκη δεν αρέσκεται μόνο στα gadgets της Siemens, αλλά και σε τυμβωρυχίες λάσπης».

Σκληρή απάντηση στα όσα ανέφερε εναντίον του ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δώσει και χθες ο κ. Μαντζουράνης, εκφράζοντας απορία για την επιθετικότητα του προέδρου της ΝΔ και διερωτώμενος σκωπτικά μήπως το μένος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης αφορά την αποκάλυψη της δωρεάς του ηλεκτρονικού εξοπλισμού της SIEMENS στο πολιτικό του γραφείο.

Σε ανακοίνωσή του ο κ. Μαντζουράνης ανέφερε ότι «ουδείς λογικός άνθρωπος μπορεί να αντιληφθεί την επιθετικότητα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης εναντίον ενός δικηγόρου, που εκπροσωπεί το Ελληνικό Δημόσιο, εκτός εάν γνωρίζει το προσωπικό μένος του Κυριάκου Μητσοτάκη εναντίον του δικηγόρου, που απεκάλυψε στα Μ.Μ.Ε. τη δωρεά του ηλεκτρονικού εξοπλισμού για το πολιτικό γραφείο του από τη Siemens».

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανάφερε κατά την ομιλία του στη Βουλή ότι «στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ φιλοξενήθηκε το χειρότερο κομμάτι του παλιού κομματικού μηχανισμού». «Τα αποκαΐδια του παλιού κομματικού συστήματος είναι οι πιο ένθερμοι υποστηρικτές σας. Τα ορφανά του Τσοχατζόπουλου βρήκαν σε εσάς το πολιτικό τους πατέρα. Κοσκωτάς Τσίπρας ένας Μαντζουράνης δρόμος», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Καμπανάκι» του ΕΟΦ που διαφημίζεται για τους πόνους των αρθρώσεων -«Μην το χρησιμοποιήσετε»

eof

«Καμπανάκι» του ΕΟΦ που διαφημίζεται για τους πόνους των αρθρώσεων -«Μην το χρησιμοποιήσετε»

Το σκεύασμα αυτό δεν είναι εγκεκριμένο φαρμακευτικό προϊόν και ως εκ τούτου δεν έχει αξιολογηθεί…