Ο Λοβέρδος καθησυχάζει…τους πολίτες που του τηλεφωνούν για το μέτωπο «Τσίπρα-Καραμανλικών»

Σε απόσταση από τη γραμμή ΠΑΣΟΚ, ο Λοβέρδος επιχειρεί να καθησυχάσει τα πλήθη πως όλα είναι «υπό έλεγχο» με μια ανάρτηση στο Twitter…κάνοντας λόγο για μέτωπο Τσίπρα-Καραμανλικών.

Λοβέρδος 1 1

Η σημερινή επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στις Σέρρες και τη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο Περιοδείας σίγουρα στο Μέγαρο Μαξίμου, θα ήθελαν να πραγματοποιείται σε διαφορετικό κλίμα. Η χθεσινή παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή για το μέγα σκάνδαλο των παρακολουθήσεων άλλαξαν το κλίμα στο γαλάζιο στρατόπεδο, γεγονός που δεν άρεσε καθόλου στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τους φίλους του που έτρεξαν να αποδημήσουν τα όσα ακούστηκαν και να σώσουν ό,τι μπορούν.

Την ίδια ώρα, ο Ανδρέας Λοβέρδος τοποθετείται για την παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή στο ζήτημα των υποκλοπών, παίρνοντας ωστόσο αποστάσεις από τη γραμμή του ΠΑΣΟΚ, η οποία είναι γενικότερα «υποστηρικτική» των λεγομένων του πρώην πρωθυπουργού.

Απευθυνόμενος στους ανήσυχους πολίτες που του τηλεφωνούν…ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υποψήφιος για την αρχηγία του κόμματος πήρε θέση για την παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή καθησυχάζοντας τα πλήθη πως όλα είναι «υπό έλεγχο»: «Tο μέτωπο Τσίπρα-Καραμανλικών το πλήρωσε ακριβά η χώρα. Πάρα πολλοί πολίτες μου τηλεφωνούν ανήσυχοι. Τους καθησυχάζω. Η ιστορία αυτή δεν πρόκειται να επαναληφθεί ούτε ως φάρσα», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Μ’ αυτήν την τοποθέτηση ο κ. Λοβέρδος φέρεται να παίρνει αποστάσεις από την επίσημη γραμμή του ΠΑΣΟΚ.

Ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Σπυρόπουλος και στενός συνεργάτης του Νίκου Ανδρουλάκη χαρακτηριστικά είπε την Πέμπτη σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι ο Κώστας Καραμανλής «είπε τα αυτονόητα και αυτά τα οποία ζητάμε εμείς και ο ελληνικός λαός, δηλαδή να έρθουν όλα στο φως. Είπε ξεκάθαρα αυτό που λένε όλοι οι κορυφαίοι συνταγματολόγοι της χώρας μας. Ότι αυτό το οποίο έγινε με την ΕΥΠ είναι παράνομο και κατά παράβαση του Συντάγματος». Δεν έκανε, λόγο, δηλαδή για μέτωπο Τσίπρα-Καραμανλικών μένοντας στην ουσία των λεγομένων του πρώην πρωθυπουργού.

Η κατάσταση στο εσωτερικό της ΝΔ φαίνεται να ξεφεύγει:

Υπενθυμίζεται πως πολλοί έσπευσαν να προσδώσουν διάφορες προθέσεις στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή για τη χθεσινή παρέμβασή του, οι περισσότερες εξυπηρετώντας τις δικές τους πολιτικές αναγνώσεις και επιδιώξεις.

Όπως και να έχει ο Κώστας Καραμανλής έστειλε σαφέστατο μήνυμα στον πρωθυπουργό και το Μαξίμου με την παρέμβασή του δείχνοντας τον μοναδικό δρόμο της άμεσης διαλεύκανσης αλλά και δημοσιότητας, λέγοντας μεταξύ άλλων, «Διαύγεια και διαφάνεια είναι άλλωστε θεμελιώδη ζητούμενα για σύννομο και ομαλό δημόσιο βίο. Ακόμη περισσότερο όταν προκύπτουν ζητήματα όπως αυτό της παρακολούθησης τηλεφώνου πολιτικού αρχηγού, δημοσιογράφου ή κάθε πολίτη. Σε τέτοιου είδους καταστάσεις η κάθαρση επέρχεται μόνον εφόσον αποσαφηνιστούν πλήρως. Το θέμα είναι τόσο βαρύ και σοβαρό που δεν επιτρέπεται ούτε αντέχεται να μείνουν σκιές ιοβόλες για τη δημοκρατική ομαλότητα. Φως λοιπόν. Άπλετο φως».

 

 

 

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

437100549 348981421492025 1935200647555485649 n

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

«Σε σημεία που χιλιάδες άνθρωποι έμπαιναν καθημερινά!» - Την αποκάλυψη για τις εκατοντάδες βόμβες έκανε…

Απάντηση Άδωνι σε καταγγελίες Καλλιάνου: «Στην περίπτωση του πατέρα του τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα» (Video)

InCollage 20240424 163106834

Απάντηση Άδωνι σε καταγγελίες Καλλιάνου: «Στην περίπτωση του πατέρα του τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα» (Video)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλάει για τις συνθήκες νοσηλείες του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου αλλά και…

Σεργουλόπουλος: Ξέσπασε σε νευρικό γέλιο με ατάκα σε καλεσμένη – «Έχεις… δουλέψει σε οίκο ανοχής;» (video)

Σεργουλόπουλος 1

Σεργουλόπουλος: Ξέσπασε σε νευρικό γέλιο με ατάκα σε καλεσμένη – «Έχεις… δουλέψει σε οίκο ανοχής;» (video)

«Δεν σας έχει τύχει να σας πιάσουν τα γέλια στην τηλεόραση ή στη σκηνή του…

Η αφρικανική σκόνη έφυγε αλλά τι άφησε πίσω: Τα 5 στοιχεία σύμφωνα με το μικροσκόπιο (εικόνες)

Σκόνη 1

Η αφρικανική σκόνη έφυγε αλλά τι άφησε πίσω: Τα 5 στοιχεία σύμφωνα με το μικροσκόπιο (εικόνες)

Τι περιείχε τελικά η αφρικανική σκόνη που μας ταλαιπώρησε και μας ταλαιπωρεί