Ο Λοβέρδος και επίσημα... δελφίνος στο ΚΙΝΑΛ

O Ανδρέας Λοβέρδος, μέσω της ΕΡΤ, ανακοίνωσε επισήμως και για πρώτη φορά ανοιχτά ότι θα διεκδικήσει την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, όταν και όποτε τεθεί θέμα ηγεσίας στο κόμμα.

NewsRoom 23/01/2021 | 16:46

Ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στη ΕΡΤ ανακοίνωσε την απόφασή του να διεκδικήσει την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής υπογραμμίζοντας ότι πιστεύει πως μπορεί να εγγυηθεί το μέλλον της παράταξης.

Άσκησε εμμέσως πλην σαφώς κριτική στην ηγεσία της Φώφης Γεννηματά, επαναλαμβάνοντας ότι στόχος είναι ο υπερδιπλασιασμός των ποσοστών του κόμματος.

«Το κόμμα μου το δικαιούται από την ιστορία του και από αυτά που μπορεί να δώσει, να υπερδιπλασιάσει τα ποσοστά του. 8% στις εκλογές του 2019, αγκιστρωμένοι στο 6-7% στις δημοσκοπήσεις. Όταν είσαι στο 6% ο άλλος θέλει να σε καταπιεί .Θέλει να τον βοηθήσεις να σε καταπιεί» σημείωσε σχετικά με τις προοπτικές συμμετοχής του ΚΙΝΑΛ σε ένα μελλοντικό κυβερνητικό σχήμα.

Επανέλαβε δε ότι «για το ΚΙΝΑΛ η ΝΔ είναι ιδεολογικός αντίπαλος, ο ΣΥΡΙΖΑ που τραυμάτισε και διέσυρε την έννοια του προοδευτισμού, είναι υπαρξιακός αντίπαλος».