Ο Λιάτσος κατηγορεί τη Βούλτεψη ότι "βόλεψε" στο γραφείο της, σύζυγο, κόρη και κουμπάρα

Άγριος καβγάς  ξέσπασε ανάμεσα στον διευθυντή της  “Κόντρα news”, Αιμίλιο Λιάτσο, και της κυβερνητικής εκπροσώπου, Σοφίας Βούλτεψη, με αφορμή δημοσίευμα…

voultepsi 6 2

Άγριος καβγάς  ξέσπασε ανάμεσα στον διευθυντή της  “Κόντρα news”, Αιμίλιο Λιάτσο, και της κυβερνητικής εκπροσώπου, Σοφίας Βούλτεψη, με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας. Σύμφωνα με το άρθρο, η κ.Βούλτεψη έχει «βολέψει» τρία συγγενικά της πρόσωπα. Τον συνταξιούχο σύζυγό της στο υπουργείο Τύπου, δίπλα της, σε ρόλο τοποτηρητή και άτυπο διευθυντή του γραφείου της.

Η κ. Βούλτεψη έχει φροντίσει να αποκαταστήσει και την κόρη της, η οποία είναι υπάλληλος του Αθηναίκού Πρακτορείου και αποσπάστηκε από την μητέρα της στο πολιτικό γραφείο της και από εκεί έχει τοποθετηθεί στο Μαξίμου, εκτελώντας χρέη γραμματέως της.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η κ. Βούλτεψη συμπλήρωσε το τρίγωνο των οικείων της με την …κουμπάρα της την οποία απέσπασε στο υπουργείο και την προορίζει για διευθύντρια του γραφείου της.

Η υπουργός Τύπου μιλώντας σε εκπομπή του “Παραπολιτικά 90,1” έκανε λόγο για ψευδές δημοσίευμα, με στόχο – κατά την ίδια- να πληγεί η κυβέρνηση. “Οι αυριανιστές και οι τζιχαντιστές θα πληρώσουν”, είπε χαρακτηριστικά .

Ο  Αιμίλιος Λιάτσος επέμεινε στην εγκυρότητα του δημοσιεύματος, τονίζοντας, πως, τα στοιχεία δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, ενώ κάλεσε την Βούλτεψη να απαντήσει για ποιο λόγο ο σύζυγός της, μετατέθηκε στο υπουργείο Τύπου από το Αθηναϊκό πρακτορείο.

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

ΝΙΚΟΛΑΣ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗΣ

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

Η απάντηση του συμβούλου Ευρωπαϊκής Πολιτικής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον πρωθυπουργό