Ο Λεβέντης ζητά από τον Τσίπρα να τον στείλει να διαπραγματευτεί με Μέρκελ

Υστερα από 20 χρόνια υπομονετικής πολιτικής μάχης, ο Βασίλης Λεβέντης αισθάνεται πως «ήρθε η ώρα της δικαίωσης». “Είκοσι πέντε χρόνια…

Υστερα από 20 χρόνια υπομονετικής πολιτικής μάχης, ο Βασίλης Λεβέντης αισθάνεται πως «ήρθε η ώρα της δικαίωσης».

“Είκοσι πέντε χρόνια με είχαν ξεγραμμένο, τώρα ήρθε η ώρα της δικαίωσης”, λέει ο Βασίλης Λεβέντης σε συνέντευξή του στη Realnews.

Μάλιστα, εκτιμά ότι το κόμμα του θα πάρει πάνω από 5% στις εκλογές που θα γίνουν και θα αποτελέσει τη μεγάλη έκπληξη.

Παράλληλα, ο Βασίλης Λεβέντης προβλέπει τη διάλυση των ΑΝΕΛ, καθώς εκτιμά ότι ο Πάνος Καμμένος θα μπει στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

“Ο Τσίπρας είναι άπειρος και το κόμμα που θα δημιουργήσει μετά τη διάσπαση θα είναι ένα νέο ΠΑΣΟΚ. Ο Τσίπρας δεν μπορεί να κάνει μεταρρυθμίσεις. Εγώ θα βοηθήσω ώστε να γίνουν σωστές μεταρρυθμίσεις. Δεν θέλω να γίνει συνασπισμός ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, γιατί θα είναι ένωση δύο λαθών. Κύρια αποστολή της Ένωσης είναι να μη χρειαστεί την επομένη των εκλογών να γίνει συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να μπορεί να γίνει ΣΥΡΙΖΑ-Κεντρώων”, τονίζει μεταξύ άλλων.

Σημειώνει ακόμη πως “δε θα ζητήσω ούτε υπουργεία ούτε τίποτα άλλο από τον πρωθυπουργό. Το μόνο που θα ζητήσω από τον Τσίπρα είναι να μου επιτρέψει να ταξιδέψω στη Γερμανία ώστε να πείσω τη Μέρκελ για την ανάγκη αλλαγής των μεταρρυθμίσεων”.

Το μοναδικό παράπτωμα που χρεώνει στον πρωθυπουργό είναι ότι παρασύρθηκε από τον Γιάννη Βαρουφάκη. “Ορισμένοι είναι εκτός τόπου και χρόνου. Ο Βαρουφάκης έχει την τάση να βγαίνει στα κανάλια και η Ζωή θέλει να εστιάζεται η προσοχή του κόσμου γύρω από τον εαυτό της χωρίς ουσία”, αναφέρει.

Πηγή: ysterografa.gr

Ευθύμιος Λέκκας: «Ο σεισμός στην Εύβοια είχε μέγεθος 5.2 ρίχτερ – Ψυχραιμία»

Ευθύμιος Λέκκας: «Ο σεισμός στην Εύβοια είχε μέγεθος 5.2 ρίχτερ – Ψυχραιμία»

«Είμαστε επιφυλακτικοί καθώς δεν γνωρίζουμε ακόμη τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου ρήγματος», ανέφερε ο σεισμολόγος Ευθύμιος…