Ο Λεβέντης κερνάει τον Πάνο Παναγιωτόπουλο: Η… πίτσα είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο (βίντεο)

Εν έτει 1994 ο δημοσιογράφος τότε Πάνος Παναγιωτόπουλος είχε χλευάσει τον καλεσμένο στην εκπομπή του Βασίλη Λεβέντη, με αφορμή κάποιες... πίτσες. Ο "κόκκινος Πάνος" έγινε στη συνέχεια βουλευτής και υπουργός με τη Νέα Δημοκρατία ενώ ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων παρέμενε στο περιθώριο της πολιτικής ζωής. 21 χρόνια μετά, οι ρόλοι άλλαξαν, ο Λεβέντης στη Βουλή και ο Πάνος Παναγιωτόπουλος πήγε... σπίτι του. 

leventis profile panos

Εν έτει 1994 ο δημοσιογράφος τότε Πάνος Παναγιωτόπουλος είχε χλευάσει τον καλεσμένο στην εκπομπή του Βασίλη Λεβέντη, με αφορμή κάποιες… πίτσες. Ο “κόκκινος Πάνος” έγινε στη συνέχεια βουλευτής και υπουργός με τη Νέα Δημοκρατία ενώ ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων παρέμενε στο περιθώριο της πολιτικής ζωής. 21 χρόνια μετά, οι ρόλοι άλλαξαν, ο Λεβέντης στη Βουλή και ο Πάνος Παναγιωτόπουλος πήγε… σπίτι του. 

Στο βίντεο από την εκπομπή «Προφίλ» του Πάνου Παναγιωτόπουλου στον ΑΝΤ1, φαίνεται πώς ο οικοδεσπότης επεχείρησε να χλευάσει το Βασίλη Λεβέντη για να “κάνει νούμερα”. Αφού ρώτησε τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων γιατί πίνει καφέ φραπέ “ον κάμερα” στις τηλεοπτικές εκπομπές του, αναφέρθηκε και στη φάρσα που έκαναν ορισμένοι, στέλνοντας πίτσες στο κανάλι του Λεβέντη. Αλλά δεν έμεινε στην απλή αναφορά.

Με τους συνεργάτες του, ο Πάνος Παναγιωτόπουλος είχε ετοιμάσει βίντεο σε μια πιτσαρία όπου ο μάγειρας και οι θαμώνες έπλεκαν το εγκώμιο του Βασίλη Λεβέντη σε ύφος άκρως ειρωνικό. 

Ο Βασίλης Λεβέντης διαμαρτυρήθηκε πως ο δημοσιογράφος τον χλευάζει: “Αντί να μάθει ο κόσμος τις απόψεις μας, ασχολείστε με τις πίτσες; Λυπάμαι, λυπάμαι την Ελλάδα” είπε και συμπλήρωσε “δεν μπορείτε να γλιτώσετε από μια προσπάθεια του κατεστημένου να πλήξουν το Λεβέντη”. Τον κατηγόρησε μάλιστα για “ανεντιμότητα” και “βρωμιά”.

Παρά τη σφοδρή αντίδραση του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, ο Πάνος Παναγιωτόπουλος δε “μαζεύτηκε” αλλά προς το τέλος της εκπομπής του προσέφερε ένα κομμάτι πίτσα μέσα στο στούντιο. Ο Βασίλης Λεβέντης αρνήθηκε, φανερά ενοχλημένος. 

21 χρόνια μετά, το πολιτικό σκηνικό έχει αλλάξει δραστικά και ορισμένοι συμπολίτες μας επέλεξαν να δικαιώσουν το Βασίλη Λεβέντη, στέλνοντάς την Ένωση Κεντρώων στη Βουλή. Η Νέα Δημοκρατία πάλι, δεν τα πήγε καλά κι ο άλλοτε αλαζόνας Πάνος Παναγιωτόπουλος έμεινε εκτός Βουλής για πρώτη φορά από το 2000. Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.

Δείτε το βίντεο από το μακρινό 1994:

 

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

6200599

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

«Πιθανό να συναντήσουμε άστατες καιρικές συνθήκες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και ιδιαίτερα μεσημεριανές…

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

437100549 348981421492025 1935200647555485649 n

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

«Σε σημεία που χιλιάδες άνθρωποι έμπαιναν καθημερινά!» - Την αποκάλυψη για τις εκατοντάδες βόμβες έκανε…