Newsroom

Newsroom

Ο Λαρς Ούρλιχ των Metallica για τον Τσάρλι Γουάτς: Τα φώτα στρέφονταν στον Μικ και στον Κιθ

Ο ντράμερ των Metallica, Λαρς Ούλριχ απέτισε φόρο τιμής στον αείμνηστο Τσάρλι Γουάτς, θρυλικό ντράμερ των Rolling Stones, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 80 ετών αυτήν την εβδομάδα επαινώντας τον ως «σημαντικό κομμάτι του ήχου των Stones και υποτιμημένο κομμάτι του ήχου τους».

AP21236591455990 0

Σε νέα συνέντευξή του στο Rolling Stone, ο Λαρς Ούλριχ είπε ότι σοκαρίστηκε από τον θάνατο του Τσάρλι Γουάτς, σημειώνοντας ότι «πόνεσε βαθύτατα σε πολλά επίπεδα» επειδή «ως θαυμαστής των Stones θεωρεί ότι είναι το τέλος τουλάχιστον μιας εποχής για αυτό το συγκρότημα, καθώς ήταν ο μοναδικός ντράμερ που ηχογράφησε ποτέ μαζί τους».

Ο Λαρς Ούλριχ επεσήμανε ότι ο Τσάρλι Γουάτς συχνά δεν είχε την προσοχή που έπρεπε ως ντράμερ των Stones, ακολουθώντας μια αυστηρά επαγγελματική προσέγγιση του ρόλου του στο συγκρότημα, ενώ οι Μικ Τζάγκερ και Κιθ Ρίτσαρντς απολάμβαναν να είναι στο επίκεντρο της δημοσιότητας.

«Όταν στο συγκρότημα, τα φώτα της δημοσιότητας στρέφονταν στον Μικ και στον Κιθ πολλοί άνθρωποι δεν κατανοούσαν πραγματικά πόσο πολύτιμος ήταν» ανέφερε.

Ο Λαρς Ούλριχ μίλησε επίσης για τον τρόπο, με τον οποίο ο Γουάτς τον ενέπνευσε και τον ενθάρρυνε ως ντράμερ και τόνισε ότι ήταν η βασική επιρροή σε μεγάλο μέρος των έργων των Metallica συμπεριλαμβανομένου του «Black Album», που γιορτάζει φέτος την 30ή επέτειό του.

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…