Κύρτσος σε αμόκ... υπέρ αστυνομικής βίας και εναντίον φοιτητών, μεταναστών και ΣΥΡΙΖΑ

Η ΝΔ έχει και επίσημα γίνει το κόμμα των ΜΑΤ και της αστυνομικής βίας. O Κύρτσος στηρίζει τα ΜΑΤ στην ΑΣΟΕΕ και ο Πέτσας τον ειδικό φρουρό που απείλησε με όπλο φοιτητές.

NewsRoom 26/02/2020 | 13:36

Το νέο θλιβερό επεισόδιο του δόγματος «Νόμος και Τάξη» με την επέμβαση των ΜΑΤ στο προαύλιο της ΑΣΟΕΕ, αποφάσισε να σχολιάσει ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κύρτσος.

«Παραβλέποντας» την ωμή καταστολή και το κλίμα τρομοκρατίας που προσπάθησε να επιβάλλει η κυβέρνηση για να εκφοβίσει τους φοιτητές της σχολής, επιδόθηκε σε ένα παραλήρημα μένους ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ, στους μετανάστες και στις φοιτητικές αντιδράσεις.

«Τα ρέστα τους δίνουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ «αντιεξουσιαστών» που τρομοκρατούν και αλλοδαπών που έχουν στήσει μαγαζί στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Νομίζουν ότι έτσι εκθέτουν την..αστυνομοκρατία του Μητσοτάκη. Το μόνο που εκθέτουν είναι το δογματισμό την ανευθυνότητα του ΣΥΡΙΖΑ», έγραψε χαρακτηριστικά στο twiiter o ευρωβουλευτής της ΝΔ.

Μόλις χθες και στο ίδιο μοτίβο υπεράσπισης της αστυνομικής βίας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, δεν δίστασε να νομιμοποιήσει εντός της βουλής τον ειδικό φρουρό που απείλησε με το όπλο του φοιτητές, πάλι μέσα στο προαύλιο της ΑΣΟΕΕ.

«Γνωρίζουν ότι ο αστυνομικός εναντίον του οποίου στρέφονται, ήταν εκτός του Πανεπιστημίου και σύρθηκε εντός της ΑΣΟΕΕ από ομάδα δεκάδων ατόμων; 

Θα ζητήσουν συγγνώμη από τον αστυνομικό και την οικογένειά του, για το γεγονός ότι δέχθηκε άνανδρη επίθεση και υπέστη σωματικές βλάβες;

Γιατί δεν καταδικάζουν τους τραμπούκους που σήμερα, αφού έκλεισαν δρόμους, έβαλαν φωτιές και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς, έτρεξαν να «κρυφτούν» στο χώρο του Πανεπιστημίου;», δήλωσε ο Στέλιος Πέτσας.