Newsroom

Newsroom

Ο Κυρίτσης και οι παραφυάδες του

Α, κυρίες και κύριοι, αυτό είναι unfair. Έγραψε ο Κυρίτσης ένα άρθρο και έθιξε τους μενουμευρωπαίους -δική του η λέξη- κι έπεσαν να φάνε τον... πρωθυπουργό.

57480e561dc524f4308b4bb4

Του Θανάση Καρτερού

Ο Κυρίτσης είναι το πραγματικό πρόσωπο του Τσίπρα, αποφάνθηκαν η Ν.Δ., ο Μητσοτάκης, η Μπακογιάννη και ξοπίσω τους όλη η μενουμευρωπαία αντιπολίτευση. Και τα ίδια έκαναν τις προάλλες με τον Πολάκη, όταν είπε όσα είπε για τον δημοσιογράφο που τον είπε σκύλο. Ο ΣΥΡΙΖΑ διχάζει, δυναμιτίζει, απειλεί! Έτσι δεν έλεγαν και λένε; Έτσι βέβαια.

Τώρα όμως που ο μενουμεπασόκ Κεγκέρογλου, υφυπουργός του Σαμαρά και παρατρεχάμενος του Βρούτση, απείλησε τηλεοπτικώς ότι θα δείρει τον συριζαίο Μπάρκα, ούτε ένα χέρι απλώθηκε, μαντίλι δεν ματώθηκε. Το αντίθετο μάλιστα. Η κυρία-με-τα-όλα-της Βούλτεψη εξήγησε ότι αυτά κάνει το θράσος των συριζαίων, που βγάζει τους ειρηνικούς Κεγκέρογλου από τα ρούχα τους. Ο Μπάρκας έφταιγε δηλαδή, και κατά συνέπεια ο Τσίπρας, γιατί ο πράσινος Βασίλης πήγε να τον δαγκώσει με τα μενουμευρωπαϊκά δόντια του.

Δεν είναι λοιπόν unfair; Διότι, αν ήταν συνεπείς στη μέθοδό τους, τότε θα έπρεπε να εμφανίσουν τη Φώφη με μουστάκι: Ο Κεγκέρογλου είναι το πραγματικό σας πρόσωπο, κυρία μου. Και επίσης τη Βούλτεψη, που κάλυψε τον Κεγκέρογλου, με μούσι: Ο Κεγκέρογλου είναι η ψυχή σας, κυρία μου. Και φυσικά τον Μητσοτάκη σε στάση μάγκα πολλά βαρύ. Εσείς που καλύπτετε τη Βούλτεψη, που καλύπτει τον Κεγκέρογλου, είστε ο αρχιτραμπούκος κήρυκας του διχασμού, κύριε. Και όσο πιο γρήγορα φύγετε, τόσο το καλύτερο για την κοινωνική ειρήνη. Αμήν.

Δείτε όμως ότι ούτε η Φώφη συγκινήθηκε, ούτε ο Σταύρος, ούτε ο Κυριάκος, ούτε όλοι εκείνοι που φρύαξαν υπέρ των μενουμευρωπαίων και κατά των συριζαίων τις τελευταίες μέρες. Θα σε δείρω, είσαι ψεύτης, τέρμα τα ψέματα, απολογήσου. Όλα αυτά μαζί και ταυτοχρόνως, τα λεχθέντα από τον Κεγκέρογλου, δεν είναι παρά τα δικά τους σύκα, για να θυμηθούμε τη γνωστή λαϊκή ρήση. Ενώ τα άλλα, των άλλων, είναι καρύδια. Άρα μπορούν ελεύθερα, με ή χωρίς μουστάκι, να απειλούν, να βρίζουν, και να τραμπουκίζουν.

Με όλα αυτά σου δημιουργείται μια αγωνία: Λες ο Μητσοτάκης, ενώνοντας τους Έλληνες, να συμπεριλάβει τους Κεγκέρογλου και να αφήσει απέξω όσους δεν αποκηρύξουμε τον Κυρίτση και τις παραφυάδες του;

πηγη Η Αυγή

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Screenshot 2024 05 04 211220

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Ο ηθοποιός, Θανάσης Ευθυμιάδης, αποχαιρέτησε την Άννα Παναγιωτοπούλου δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους από τα γυρίσματα…