Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα σώσει την Ελλάδα

[…]

kyriakosmitsotakis2

Πριν από μερικούς μήνες, ήμουν καλεσμένος σε ένα ραδιοφωνικό σταθμό. Στο πλαίσιο της εκπομπής και του σχολιασμού της επικαιρότητας, σχολίασα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Δεν έπρεπε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε πάει λίγες ημέρες πριν στην Τατιάνα Στεφανίδου, για να της πει πώς έσωσε τον γάμο του. Ένιωσε μια ανάγκη ο άνθρωπος να πάει στην Τατιάνα να πει τον πόνο του. Όλοι κρύβουμε μια Τατιάνα μέσα μας.

Αφού ακούστηκε στην εκπομπή ένα ηχητικό απόσπασμα από αυτά που έλεγε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Τατιάνα για τον γάμο του και την γυναίκα του, η δημοσιογράφος με ρώτησε αν έχω να πω κάτι.

Εγώ είπα πως δεν σχολιάζω τα προσωπικά των άλλων ανθρώπων αλλά, αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης βγαίνει μόνος του και τα λέει στην τηλεόραση, δίνει σε όλους το δικαίωμα να τον σχολιάσουν, οπότε θα τον σχολιάσω κι εγώ.

Στη συνέχεια είπα -μεταξύ άλλων- πως θεωρώ πολύ αισιόδοξο για την κοινωνία πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρήκε γυναίκα, γιατί, αφού βρήκε γυναίκα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μπορούν να βρουν όλοι.

Λίγες εβδομάδες μετά, ο ραδιοφωνικός σταθμός -στον οποίο είχα μιλήσει- μου έκανε πρόταση συνεργασίας.

Σε μια συνάντηση με κάποια στελέχη του σταθμού, ένας κύριος μου είπε πως, μετά την εκπομπή, του τηλεφώνησε έξαλλος ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μάλιστα, μου είπε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης του είπε πως αυτά που είπε ο πιτσιρίκος είναι μηνύσιμα.

Του είπε ο άνθρωπος “ε, κάνε του μήνυση τότε».

Νιώθω την ανάγκη να γράψω αυτή τη μικρή ιστορία, γιατί διαβάζω πως -ενόψει των μεθαυριανών εκλογών για την ανάδειξη προέδρου στη Νέα Δημοκρατία- ο Κυριάκος Μητσοτάκης πλασάρει τον εαυτό του σαν μοντέρνο και φρέσκο και αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα.

Ναι, αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα είναι τον ζαβό γιο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που βγαίνει σαν Κατίνα στην Τατιάνα να μιλήσει για τα αισθηματικά του και μετά κάνει υστερίες επειδή τον σχολίασαν.

Αυτό ακριβώς χρειάζεται η Ελλάδα.

Πώς δεν το είχαμε σκεφτεί τόσα χρόνια;

Διαβάστε τη συνέχεια στο pitsirikos.net

 

ΦΩΤΟ:(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr