Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σκηνοθέτης της παρακμής

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πάψει προ πολλού να είναι ο μικρός Κούλης. Η εικόνα του χαριτωμένου «βλάκα», κράτησε δεν κράτησε έξι μήνες.

5197432

Μετά την εισβολή των ΜΑΤ στη Λέσβο και τη Χίο και τα γεγονότα στον Έβρο, ο μικρός Κούλης εξαφανίστηκε. Οι όποιες αυταπάτες εξαφανίστηκαν. Εμφανίστηκε ο κυνικός, αδίστακτος Κυριάκος Μητσοτάκης. Σήμερα είκοσι μήνες από την νίκη της ΝΔ στις εκλογές του 2019, βιώνουμε το απόλυτο
σκότος. Ένας χρόνος κορονοϊού, ένας χρόνος επιτιθέμενου αστυνομικού κράτους, ένας χρόνος σήψης και φθοράς. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ανίκανος να αντιληφθεί και να αναλύσει την ιστορία της Ελλάδας των τελευταίων ογδόντα χρόνων.

Ένα μιντιακό κατασκεύασμα κενό περιεχομένου, με μια ακόρεστη βουλιμική όρεξη για εξουσία. Ένας
ανιστόρητος τυχοδιώκτης σε ρόλο πολιτικού Νέρωνα
. Τελευταίο του επίτευγμα: Κατάφερε με τις ανέμελες κινήσεις του, να ανασύρει από τη λήθη και την πολιτική ανυπαρξία τον Κ… και να του δώσει πολιτικά επιχειρήματα. Σπρώχνει συνειδητά την Ελλάδα σε μια ακραία εμφυλιοπολεμική πόλωση, προκειμένου όπως νομίζει να οικοδομήσει την πολιτική του κυριαρχία. Σέρνει τη χώρα άνευ ουσιαστικής αιτίας στο βούρκο μιας τοξικής αχρείαστης αντιπαράθεσης. Μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει το παρανοϊκό εγώ του και να δημιουργήσει όπως θεωρεί τις κατάλληλες συνθήκες πολιτικής επικράτησης. Έστω και πάνω στα ερείπια και στα συντρίμμια.

Η κοινωνία του φόβου, του ζόφου, των κρανοφόρων μπάτσων, του ξύλου και της παρακμής, που θέλουν να μας επιβάλουν ο Μητσοτάκης και οι σύμμαχοι του του μιντιακού και επιχειρηματικού παμφάγου κατεστημένου, δεν πρόκειται να γίνει ανεκτή. Τελευταίο τους κατόρθωμα η λογοκρισία στο facebook. Σήμερα γίνεται με αφορμή τον Κ…, αύριο θα γίνεται προκειμένου μέσω της άγνοιας και της συσκότισης να μην αμφισβητείται η στυγνή τους εξουσία.

Γίνεται συντονισμένη προσπάθεια επιβολής, καταναγκασμού, αμφισβήτησης της ελεύθερης ζωής μας. Με το φόβο του αστυνομικού κράτους και τον ασφυκτικό έλεγχο της ενημέρωσης θέλουν να μετατρέψουν τους έλληνες σε ηλίθιους δούλους χρήσιμους στην εξουσία τους. Ένα κοπάδι άσκεπτων ανθρώπων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ρόλο σκηνοθέτη της παρακμής. Κάποια στιγμή η παράσταση θα καταρρεύσει, το κοινό θα γιουχάρει κι ο σκηνοθέτης ντροπιασμένος θα εξαφανιστεί. Όπως
κατέρρευσε η παράσταση του φίλου του Δημήτρη Λιγνάδη, τον οποίο είχε διορίσει καλλιτεχνικό διευθυντή στο Εθνικό Θέατρο…

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Σ.Κασσελάκης: «Καλά έκανα και διέγραψα τον Παπανώτα – Η ηγεσία φαίνεται στις πράξεις και όχι στα λόγια»

κασσε παπανωτας

Σ.Κασσελάκης: «Καλά έκανα και διέγραψα τον Παπανώτα – Η ηγεσία φαίνεται στις πράξεις και όχι στα λόγια»

«Να δούμε αν ο κ. Μητσοτάκης θα κάνει το ίδιο για τον βουλευτή του από…

Κασσελάκης: «Ξέμεινε» στην Αστυπάλαια και του τραγούδησαν το «Bella Ciao» σε ταβέρνα (video)

Κασσελάκης 1

Κασσελάκης: «Ξέμεινε» στην Αστυπάλαια και του τραγούδησαν το «Bella Ciao» σε ταβέρνα (video)

«Δυστυχώς δε θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε την περιοδεία μας προς Χάλκη και Σύμη λόγω των…

Συνελήφθη ο παρουσιαστής Κώστας Μιναρετζής για απόπειρα εκβίασης – Αναζητείται ο Μένιος Φουρθιώτης

fourthiotis 45 0

Συνελήφθη ο παρουσιαστής Κώστας Μιναρετζής για απόπειρα εκβίασης – Αναζητείται ο Μένιος Φουρθιώτης

Δικογραφία σε βάρος του 56χρονου παρουσιαστή Κώστα Μιναρετζή και του 39χρονου εκδότη Μένιου Φουρθιώτη, σχηματίστηκε…