Ο Κυριάκος Βελόπουλος ενθαρρύνει τη φασιστική βία (video)

Ο κατά άλλα Μακεδόνας...δικαιολόγησε την επίθεση στον Μπουτάρη στην πρωινή εκπομπή του Γ. Αυτιά.

NewsRoom 20/05/2018 | 15:12

Προς μεγάλη έκπληξη του Γιώργου Αυτιά, ο καλεσμένος του, είπε πως ηθικός αυτουργός της επίθεσης στον Μπουτάρη ήταν ο ίδιος ο Μπουτάρης.

Γιατί ο Αυτιάς σκέφτηκε χθες το βράδυ πως ο καταλληλότερος καλεσμένος ήταν ο Βελόπουλος-ξέρετε ο πρώην βουλευτής και συναγωνιστής του Αδώνιδος και του Βορίδη στον ΛΑΟΣ και μετέπειτα στέλεχος της ΝΔ, χωρίς να ξέρει προφανώς τις απόψεις του. Φυσικά έκανε την απαραίτητη υποκριτική προσπάθεια να τον μαζέψει, για να ολοκληρωθεί το σκηνικό τηλεόρασης 1990.

Πέρα από τους φασίστες, είναι ξεκάθαρο πως δεν έχουμε τελειώσει και με αυτούς που συστηματικά τους προβάλλουν ακόμα και από τα πιο mainstream μέσα, έχοντας την άνεση να προωθούν και να ενθαρρύνουν τη φασιστική βία. Δεν είναι καθόλου περιθωριακοί. Αρκεί βέβαια να έχει παρακολουθήσει κανείς -έστω από διαστροφή- το πώς χειρίζεται τα θέματά του ο συγκεκριμένος. Από το Μακεδονικό μέχρι τα ζητήματα καθημερινότητας. Προσκαλώντας πολιτικούς και αναπαράγοντας συστηματικά ψέματα με το επιχείρημα "Εμένα αυτά μου λέει ο κοσμάκης, αυτά θα σας πω. Θα σας τα ψάλλω". Καμία πρόθεση για ενημέρωση, αγνός λαϊκισμός. Το θέμα είναι ότι πάλι κοιτάμε το σύμπτωμα και αναρωτιόμαστε τι φταίει.