O Kυρανάκης θυμίζει σε Μητσοτάκη και Χρυσοχοϊδη γιατί… ψηφίστηκε η ΝΔ

Ενοχλημένος με τις πορείες, την ασυδοσία της αριστεράς και την απραξία της δεξιάς ο Κυρανάκης

4141092

Μπορεί το τελευταίο διάστημα να μην είναι αρκετά δραστήριος και να μην απασχολεί πολύ την κοινή γνώμη, όταν όμως ο Κυρανάκης αποφασίζει να τοποθετηθεί έχουμε… είδηση.

Με μια αιχμηρή ανάρτηση με πολλούς «αποδέκτες» ο Κωνσταντίνος Κυρανακης ξέσπασε για το χάλι με τις χθεσινές πορείες αλλά και για την ατολμία της κυβέρνησης να πατάξει και να περιορίσει τους ασύδοτους αριστερούς.

«Ο κόσμος ψήφισε τη Νέα Δημοκρατία για να βάλει τέλος στην ασυδοσία της αριστεράς. Όχι για να συνεχίσουν να παραβιάζουν κανόνες που σέβονται όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες.

Αδιανόητο να παραμένουν επιχειρήσεις κλειστές και εργαζόμενοι σε αναστολή όταν επιτρέπονται τέτοιες εικόνες», γράφει συγκεκριμένα ο βουλευτής της ΝΔ  φανερά ενοχλημένος που ο Μητσοτάκης και Χρυσοχοϊδης έχουν μετατρέψει τη χώρα σε… ξέφραγο αμπέλι.

Και μπορεί ο Κυρανάκης να βγήκε από τα δεξιά στην κυβέρνηση – όπως το συνηθίζει – ωστόσο ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η απάντηση που δίνει σε σχόλιο χρήστη του Twiiter, στο οποίο ουσιαστικά επισημοποιεί την απόσταση που τον χωρίζει από τις επιλογές Μητσοτάκη.

«Καλές οι διαπιστώσεις Κωστή όμως εσείς κυβερνάτε, εσείς πρέπει να κάνετε ενέργειες. Είναι απλά τα πράγματα. Φτάνει με το χάιδεμα των αριστερών», τονίζει στο σχόλιό της η χρήστης για να λάβει την ξεκάθαρη απάντηση από τον βουλευτή:

«Κυβερνά η κυβέρνηση, όχι οι βουλευτές. Γι αυτό και πιέζουμε την κυβέρνηση για την εφαρμογή των νόμων που έχουμε ψηφίσει ως βουλευτές»

Σοκάρει η Κ. Στανίση με αφορμή την έμφυλη βία : «Όταν μίλησα για όσα μου συνέβαιναν δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα» (video)

στανιση

Σοκάρει η Κ. Στανίση με αφορμή την έμφυλη βία : «Όταν μίλησα για όσα μου συνέβαιναν δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα» (video)

Η μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια, «λύγισε» όταν με αφορμή το θεαμάτων γυναικοκτονιών, θυμήθηκε τις δικές της…

Τέμπη: Εντυπωσιακό γκραφίτι αφιερωμένο στη μνήμη της άτυχης Κέλλυς σε σχολείο της Καλαμαριάς

CropImage 20

Τέμπη: Εντυπωσιακό γκραφίτι αφιερωμένο στη μνήμη της άτυχης Κέλλυς σε σχολείο της Καλαμαριάς

Το έργο έκανε την εμφάνισή του στο 6ο Λύκειο Καλαμαριάς, όπου είναι μαθήτρια η 17χρονη…