Ο Κυρανάκης «καρφώνει» την κυβέρνηση για τις παράνομες επαναπροωθήσεις προσφύγων (video)

O Κωνσταντίνος Κυρανάκης, προχώρησε σε μια κυνική παραδοχή  των παράνομων επαναπροωθήσεων προσφύγων για τις οποίες η χώρα μας ελέγχεται από ευρωπαϊκούς θεσμούς και διεθνείς οργανώσεις.  

Ο βουλευτής της ΝΔ όχι μόνο επιβεβαιώνει την Ολλανδή δημοσιογράφο για τις παράνομες επαναπροωθήσεις προσφύγων, αλλά παραδέχεται αυτό που αρνείται πεισματικά η κυβέρνηση. Τα παράνομα pushbacks δηλαδή   «καρφώνοντας» παράλληλα το Μαξίμου και τον Νότη Μηταράκη. Υπενθυμίζεται ότι η Επίτροπος για της Εσωτερικές Υποθέσεις της ΕΕ Ίλβα Γιόχανσον είχε ασκήσει σφοδρή κριτική στην ελληνική κυβέρνηση, κατηγορώντας την για πρακτικές αντίθετες με τις αρχές της ΕΕ, το διεθνές δίκαιο και τον σεβασμό των θεμελιωδών ανθρώπινων δικαιωμάτων. 

Σύμφωνα με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος μίλησε σε διαδικτυακή εκπομπή, η Ελλάδα προσπαθεί να βρει το δίκιο της καθώς λόγω της γεωγραφικής της θέσης δέχεται πολύ μεγάλες μεταναστευτικές πιέσεις.

«Και κάνει πράγματα που ξεφεύγουν από τις νόρμες και τις πρακτικές που έχουμε ακούσει στην ΕΕ και πάρα την κριτική της ΕΕ συνεχίζουμε να το κάνουμε… Παρά τις αιτιάσεις της κ. Γιόχανσον ή ευρωβουλευτών ή οποιουδήποτε άλλου, είμαστε εδώ και λέμε ότι προστατεύουμε τα εξωτερικά σύνορα της Ελλάδας και της ΕΕ, παρότι κάποιοι στις Βρυξέλλες δεν καταλαβαίνουν την αξία αυτού που κάνουν οι Έλληνες αυτή τη στιγμή, συνεχίζουμε και το κάνουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά. 

 

«Φτωχόπαιδο, δουλευταράς, υπόδειγμα οικογενειάρχη» – Οι νέες δηλώσεις Κούγια για τον αστυνομικό

«Φτωχόπαιδο, δουλευταράς, υπόδειγμα οικογενειάρχη» – Οι νέες δηλώσεις Κούγια για τον αστυνομικό

Στη «νέα» υπερασπιστική γραμμή ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ που κατηγορείται ότι πυροβόλησε τον 16χρονο…