Ο Κουρτάκης των "Παραπολιτικών" εξισώνει τα εγκλήματα των νεοναζί με τις μπογιές του Ρουβίκωνα (εικόνα)

Η θεωρία των δύο άκρων βρήκε νέο εκφραστή και ω του θαύματος φίλα προσκείμενο και εσχάτως συνεργάτη του Άδωνη Γεωργιάδη. Πρόκειται για τον εκδότη των «Παραπολιτικών» Γιάννη Κουρτάκη ο οποίος μας πληροφορεί μέσα από το twitter του ότι ο Ρουβίκωνας είναι η αριστερή έκδοση της Χρυσής Αυγής.

5b17ff6b1dc524a6678b45f5

«Ο Ρουβικωνας είναι η αριστερή έκδοση της Χρυσης Αυγής. Απλά η αναρχική οργάνωση έχει την ανοχή της κυβέρνησης. Φασισμό και βία παράγουν και οι δυο. Αποτελεί ντροπή για την Αριστερά να ταυτίζεται με τους τραμπούκους των Εξαρχείων» γράφει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος προκαλώντας την εύλογη αντίδραση χρηστών του twitter οι οποίοι δεν παραλείπουν να του θυμίσουν πόσο ο Ρουβίκωνας δεν έχει δολοφονήσει ανθρώπους. 

Πράγματι, ο Γιάννης Κουρτάκης προκειμένου να παίξει το παιχνίδι της ΝΔ συνδέει αφενός τον Ρουβίκωνα με την κυβέρνηση και αφετέρου με τη Χρυσή Αυγή. Ισχυρίζεται ότι οι πρακτικές του Ρουβίκωνα είναι ίδιες με αυτές των νεοναζί εξισώνοντας τις δολοφονικές επιθέσεις των δεύτερων με τα φυλλάδια και τις ζημιές που προκαλούν οι πρώτοι. 

Διαβάστε σχετικά: Χέρι-χέρι και επίσημα ΝΔ και «Παραπολιτικά» με πρωταγωνιστή τον Άδωνη

Πρόκειται για τον απόλυτο παραλογισμό, ο οποίος έχει σαφή στόχευση. Τέτοιου είδους απόψεις είναι που εξυπηρετούν τη ΝΔ η οποία έχει ψηλά στην ατζέντα της τα ζητήματα «ανομίας» και διαρκώς επιχειρεί να εξισώσει την Αριστερά με τη φασιστική βία. Ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης άλλωστε έχει δηλώσει στο πρόσφατο παρελθόν ότι η βία στην Ελλάδα προέρχεται αποκλειστικά από την Αριστερά τα τελευταία χρόνια».

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

phlio 1

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας.