Ο Κουμουτσάκος παραδέχεται πως στη ΝΔ δε ξέρουν να διαβάζουν

Μέχρι και ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος, που τελευταία φλερτάρει ανοιχτα με την ακροδεξιά, επανέφερε στην τάξη τον Τομεάρχη Εξωτερικών της ΝΔ, Γιώργο Κουμουτσάκο, σχετικά με την αντίδραση της ΝΔ στην ανάρτηση του Αλβανού πρωθυπουργού, που αλλοιώθηκαν από την αντιπολίτευση και συγκεκριμένα  ΜΜΕ.

koumou

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κουμουτσάκος που τελευταία -όπως όλο το κόμμα- έχει προσχωρήσει στη γραμμή “Άδωνη”, έγραψε στο Twitter: «Αν είναι δυνατόν! Η Κυβέρνηση δια του κ. Κατρούγκαλου με έχρισε “εθνικιστή” ! γιατί τους ζήτησα να μην μένουν άφωνοι στις προκλητικές δηλώσεις Ράμα. Μωραίνει ο Κύριος…»

Aμέσως όμως ήρθε η απάντηση και μάλιστα από τα δεξιά του. Ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη, Ανδρέας Ανδριανόπουλος, του απάντησε: «Οι δηλωσεις δεν ειναι προκλητικες. Διαβασε τες ολοκληρες. Μαλλον συμφιλιωτικες ειναι.»

Για να απαντήσει ο κ. Κουμουτσάκος: «Μια δήλωση που θέλει ειλικρινά να είναι συμφιλιωτική πρέπει να είναι άμεσα κατανοητή ως τέτοια. Οι λέξεις που χρησιμοποιήθηκαν έκαναν πολύ δύσκολο τον εντοπισμό του όποιου δειλού μηνύματος θετικής απόχρωσης. Αντίθετα, έδιναν άπλετο χώρο για να εκληφθούν ως άκριτη πρόκληση»

Στη ΝΔ λοιπόν ή δε ξέρουν να διαβάζουν ή είναι αποφασισμένοι να παίξουν μέχρι τέλους το επικίνδυνο “παιχνίδι” του εθνικισμού, παρέα με τους έταιρους εχθρούς της Δημοκρατίας, τους νεοναζί.

Και εις ανώτερα.

Νίκος Συρίγος-Ιωάννα Παλιοσπύρου ξεσπούν για τον Απόστολο Λύτρα: «Μην μας ξεφτιλίζετε άλλο ως άντρες!»

Lytras

Νίκος Συρίγος-Ιωάννα Παλιοσπύρου ξεσπούν για τον Απόστολο Λύτρα: «Μην μας ξεφτιλίζετε άλλο ως άντρες!»

Ο Νίκος Συρίγος δημοσίευσε σε μια ανάρτησή του στον λογαρισμό του στο Instagram την οργισμένη…

Κύκλοι Χάρη Δούκα: Οι απειλές Ανδρουλάκη για διαγραφές αποδεικνύουν πολιτική αδυναμία

androulakis doukas

Κύκλοι Χάρη Δούκα: Οι απειλές Ανδρουλάκη για διαγραφές αποδεικνύουν πολιτική αδυναμία

Τον εγκαλούν ότι αν και δήλωσε έτοιμος να αξιολογηθεί, δεν έδωσε κανένα σαφές χρονοδιάγραμμα για…