Ο Κουμουτσάκος παραδέχεται πως στη ΝΔ δε ξέρουν να διαβάζουν

Μέχρι και ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος, που τελευταία φλερτάρει ανοιχτα με την ακροδεξιά, επανέφερε στην τάξη τον Τομεάρχη Εξωτερικών της ΝΔ, Γιώργο Κουμουτσάκο, σχετικά με την αντίδραση της ΝΔ στην ανάρτηση του Αλβανού πρωθυπουργού, που αλλοιώθηκαν από την αντιπολίτευση και συγκεκριμένα  ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κουμουτσάκος που τελευταία -όπως όλο το κόμμα- έχει προσχωρήσει στη γραμμή “Άδωνη”, έγραψε στο Twitter: «Αν είναι δυνατόν! Η Κυβέρνηση δια του κ. Κατρούγκαλου με έχρισε “εθνικιστή” ! γιατί τους ζήτησα να μην μένουν άφωνοι στις προκλητικές δηλώσεις Ράμα. Μωραίνει ο Κύριος…»

Aμέσως όμως ήρθε η απάντηση και μάλιστα από τα δεξιά του. Ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη, Ανδρέας Ανδριανόπουλος, του απάντησε: «Οι δηλωσεις δεν ειναι προκλητικες. Διαβασε τες ολοκληρες. Μαλλον συμφιλιωτικες ειναι.»

Για να απαντήσει ο κ. Κουμουτσάκος: «Μια δήλωση που θέλει ειλικρινά να είναι συμφιλιωτική πρέπει να είναι άμεσα κατανοητή ως τέτοια. Οι λέξεις που χρησιμοποιήθηκαν έκαναν πολύ δύσκολο τον εντοπισμό του όποιου δειλού μηνύματος θετικής απόχρωσης. Αντίθετα, έδιναν άπλετο χώρο για να εκληφθούν ως άκριτη πρόκληση»

Στη ΝΔ λοιπόν ή δε ξέρουν να διαβάζουν ή είναι αποφασισμένοι να παίξουν μέχρι τέλους το επικίνδυνο “παιχνίδι” του εθνικισμού, παρέα με τους έταιρους εχθρούς της Δημοκρατίας, τους νεοναζί.

Και εις ανώτερα.