Ο Κούγιας έδειξε φωτογραφία του Γιώργου Σαββίδη με καρφωμένο μαχαίρι σε τραπέζι

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του Άλκη Καμπανού, η φωτογραφία αναρτήθηκε από τον γιο του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά τον αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη.

5505257

Μία φωτογραφία με μαχαίρι καρφωμένο πάνω σε ένα τραπέζι που ανήρτησε στο instagram ο γιος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργος Σαββίδης μετά τη νίκη του Άρη εναντίον του ΠΑΟΚ, στα τέλη Νοεμβρίου, έδειξε ο δικηγόρος της οικογένειας του 19χρονου Άλκη, Αλέξης Κούγιας.

«Ο γονείς του μου είπαν να σας δημοσιοποιήσω μία φωτογραφία: αυτή τη φωτογραφία ανήρτησε ο Γιώργος Σαββίδης μετά τη νίκη του Άρη εναντίον του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας», τόνισε ο ίδιος.

«Είναι ανατριχιαστικό και πρέπει επιτέλους να τελειώνει», κατέληξε ο ίδιος.

Κατά την έξοδο του από το γραφείο της ανακρίτριας, ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος ανέφερε ότι οι δράστες παρακολουθούσαν την παρέα των νεαρών τη μοιραία νύχτα, πριν τελικά τους επιτεθούν στη συμβολή των οδών Θεοδώρου Γαζή και Νικολάου Πλαστήρα και έκανε λόγο για οργανωμένη και προμελετημένη επίθεση.

Όπως αναφέρει το GRTimes, οι γονείς του Άλκη και οι δύο φίλοι του που δέχτηκαν επίθεση το ίδιο βράδυ μετέβησαν στο γραφείο της έβδομης τακτικής ανακρίτριας για να δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής για την υποστήριξη των κατηγοριών και για τη δολοφονία του Άκη και για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος των δύο φίλων του, υπόθεση για την οποία ήδη κατηγορούνται συνολικά 11 νεαροί εναντίον των οποίων έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο τετελεσμένη και σε απόπειρα κατά συρροή καθώς επίσης και για παράβαση του νόμου περί όπλων και άλλα αδικήματα.

Η φωτογραφία του Γιώργου Σαββίδη:

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…