Ο Κουέντιν Ταραντίνο βγαίνει στη σύνταξη;

Σε μια πρόσϕατη ανοιχτή συζήτηση στην οποία συμμετείχαν και οι Κερτ Ράσελ και Σάμιουελ Τζάκσον, ο Κουέντιν Ταραντίνο έκανε μια…

tarantino

Σε μια πρόσϕατη ανοιχτή συζήτηση στην οποία συμμετείχαν και οι Κερτ Ράσελ και Σάμιουελ Τζάκσον, ο Κουέντιν Ταραντίνο έκανε μια δήλωση-σοκ, ανακοινώνοντας ότι σκοπεύει να εγκαταλείψει τη σκηνοθεσία μετά από τη μεθεπόμενη, 10η, ταινία του.

Συγκεκριμένα, ο Ταραντίνο ανέϕερε ότι θέλει να ϕύγει από το προσκήνιο προτού να τον βαρεθεί το κοινό, και ότι θεωρεί πως η σκηνοθεσία είναι μια ασχολία για νέους ανθρώπους.

Όπως είπε: «Θέλω να αϕήσω μια ϕιλμογραϕία δέκα ταινιών, οπότε ξέρω από τώρα ότι θα κάνω άλλες δύο μετά από αυτό (Hateful Eight)».

Πάντως δεν ήταν εντελώς απόλυτος, καθώς στη συνέχεια ανέϕερε ότι εϕόσον προκύψει κάποιο ενδιαϕέρον πρότζεκτ, δεν θα το προσπεράσει. Απλά θα πάψει να τα επιδιώκει.

Όσον αϕορά τους συν-πανελίστες του, ο Κερτ Ράσελ δήλωσε ότι δεν τον πιστεύει, ενώ ο Σάμουελ Τζάκσον αναρωτήθηκε τι θα κάνει αν δε σκηνοθετεί, στο οποίο ο Ταραντίνο απάντησε ότι θα γράϕει βιβλία και θεατρικά.

Πάντως υπάρχει αρκετός χρόνος μέχρι τη… 10η ταινία για να αλλάξει γνώμη ο Ταραντίνο.

Aναδημοσίευση από tospirto.net

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…