«Σάρωσε» η συνέντευξη Βαξεβάνη στο Kontra και στη Γιάμαλη – Χαμός στο Twitter

Σε μια συζήτηση εφ' όλης της ύλης, ο εκδότης της εφημερίδας Documento «έριξε» κυριολεκτικά το Twitter βάζοντας στο κάδρο τον Μητσοτάκη και τους αυλικούς του

βαξεβάνης

Σάρωσε η χθεσινή συνέντευξη που παραχώρησε ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης στον τηλεοπτικό σταθμό του Κόντρα και στη δημοσιογράφο Αναστασία Γιάμαλη,

Σε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης, ο εκδότης της εφημερίδας Documento έριξε κυριολεκτικά το twitter, και τα όσα δήλωσε έγιναν με διαφορά η πρώτη τάση.

Φυσικό και επόμενο άλλωστε, δεδομένου ότι ο βραβευμένος δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας είχε σημειώσει μια μακρόχρονη και σκόπιμη απουσία από τον χώρο των τηλεοπτικών πάνελ.

Ο Κώστας Βαξεβάνης αναφέρθηκε στην επίθεση που δέχονται βασικοί πυλώνες της Δημοκρατίας, όπως είναι μεταξύ άλλων ο χώρος της δημοσιογραφίας, βάζοντας στο κάδρο όποιους έχουν επιλέξει να προσποιούνται τους δημοσιογράφους χάρις προσωπικού οφέλους. Δεν έμεινε όμως στον σχολιασμού της ζοφερής κατάστασης που επικρατεί στο εγχώριο δημοσιογραφικό τοπίο.

Ο δημοσιογράφος και εκδότης προχώρησε και σε ολομέτωπη επίθεση προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ζητώντας του για ακόμα μια φορά να βγει από το προστατευμένο μιντιακό του περιβάλλον και να απαντήσει σχετικά με τις καταγγελίες που έχει δημοσιεύσει η εφημερίδα Documento.

Όπως είναι λογικό, η συνέντευξη προκάλεσε χιλιάδες σχόλια των χρηστών του Twitter οι οποίοι έσπευσαν να συγκρίνουν τη συνέντευξη που έδωσε ο δημοσιογράφος Βαξεβάνης με τις συνεντεύξεις που έχει δώσει μέχρι τώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ορισμένοι άλλοι χρήστες στο Twitter, έκαναν λόγο για μια συνέντευξη που ήταν πραγματικό μάθημα δημοσιογραφίας. Ενώ, τέλος, ήταν αρκετοί και αυτοί που αναρωτήθηκαν αν την συνέντευξη του Βαξεβάνη την απόλαυσε ακόμα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δείτε ορισμένες μόνο από τις χιλιάδες αναρτήσεις που έγιναν καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξής του.

 

 

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…