Ο Κώστας Βαξεβάνης απαντά στις (συνηθισμένες) απειλές της ΝΔ για δικαστήρια

Η ΝΔ εξέδωσε νωρίτερα την Κυριακή ανακοίνωση, μέσω της οποία επιτίθεται στην εφημερίδα Documento και στον εκδότη της Κώστα Βαξεβάνη για τις αποκαλύψεις αναφορικά με τις σχέσεις της οικογένειας Μητσοτάκης με τον Άρη Φλώρο της Energa.

NewsRoom 02/09/2018 | 13:36

Στις αποκαλύψεις του Documento, η ΝΔ απαντά ότι ο ανιψιός του Κυριάκου Μητσοτάκη, Γρηγόρης-Αλέξανδρος Δημητριάδης  υπήρξε μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη του Φλώρου συμβάλλοντας καθοριστικά στην προφυλάκισή του. 

Κατά τα λοιπά, η ΝΔ απειλεί, κατά την προσφιλή συνήθειά της με προσφυγή στη Δικαιοσύνη, και μην έχοντας προφανώς περισσότερα να σχολιάσει κατηγορεί το Documento πως σκοπίμως αποσιωπά ότι «ο Φλώρος διώχθηκε και φυλακίστηκε επί διακυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας και απελευθερώθηκε, προσφάτως, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ λόγω των εγκληματικών νόμων που ψήφισαν οι υπουργοί των κ. Τσίπρα και Καμμένου».

Στην παραπάνω ανακοίνωση, όπως και νωρίτερα όταν η ΝΔ επιχειρούσε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και του συμβούλου του Μητσοτάκη Μακάριου Λαζαρίδη, να απαντήσει δήθεν στις αποκαλύψεις του Documento, απάντησε ο Κώστας Βαξεβάνης επαναλαμβάνοντας τα εξής: 

1. Ο Δημητριάδης παραιτήθηκε όταν αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο κ η εμπλοκή του

2. Ήταν ο δικηγόρος που έκανε offshore Φλώρου

3. Κατέθεσε στον ανακριτή ψευδώς ότι έφυγε το 2012

4. Έμεινε στις άλλες εταιρείες του Φλώρου

5. Είναι συνεταίρος του Φλώρου