Ο κορονοϊός κολλά παντού. Και στις εκκλησίες

Επιτέλους ο Αλέξης Τσίπρας έκανε το αυτονόητο. Καταθέτει «τροπολογία για την επέκταση του μέτρου που αφορά την επίδειξη τεστ για την είσοδο ανεμβολίαστων πολιτών και στους χώρους θρησκευτικής λατρείας».

Ορέστης Μεταξάς 03/11/2021 | 22:04

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ταυτίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ μ’αυτή την καταστροφική κυβέρνηση που έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο του κορονοϊού, που έχει παραδοθεί στην πανδημία, μ’ αποτέλεσμα να μετράμε προτού καν μπει ο χειμώνας περίπου χίλιους νεκρούς τον μήνα.


Δεν έχουμε καμία σχέση μ’αυτήν την ακροδεξιά κυβέρνηση που «γλύφει» τους παπάδες και ανέχεται τα παιχνίδια τους σε βάρος των εύπιστων πιστών. Διότι η εκκλησία είναι ένα από τα κυριότερα στηρίγματα της. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φοβάται ο ΣΥΡΙΖΑ μήπως δυσαρεστήσει τα διάφορα παντός είδους παπαδαριά, που νομίζουν ότι μπορούν να είναι κράτος εν κράτει και να αφήνουν κυρίως τους ηλικιωμένους πιστούς τους εκτεθειμένους απέναντι στον φονικό ιό. Επειδή θέλουν να κάνουν επίδειξη δύναμης και εξουσίας. Δυστυχώς ποτέ δεν θα μάθουμε πόσοι πιστοί βρήκαν τραγικό θάνατο μέσα στις ΜΕΘ ή έξω από αυτές, εξ αιτίας αυτής της εξουσιαστικής και απάνθρωπης μανίας του ιερατείου να σαμποτάρει τον εμβολιασμό και τα μέτρα πρόληψης κατά του κορονοϊού και να ισχυρίζεται ότι ο ιός δεν κολλάει μέσα στους ναούς.


Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει κανέναν λόγο να λειαίνει τον λόγο του προκειμένου να μην δυσαρεστήσει όλο αυτό το ακροδεξιό σύστημα που για το μόνο που νοιάζεται είναι η διατήρηση με κάθε τρόπο της εξουσίας του. Επιτέλους ο Αλέξης Τσίπρας έκανε το αυτονόητο. Ζήτησε επίδειξη τεστ για την είσοδο στους ναούς. Ο λόγος του ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να είναι ξεκάθαρος κρυστάλλινος και αληθινός. Και στις εκκλησίες ο κορονοϊός κολλά. Είτε τους αρέσει είτε δεν τους αρέσει αυτή είναι η αλήθεια. Και οφείλουμε να προστατέψουμε τον κόσμο. Η ΝΔ προσπαθεί να φορτώσει τις ευθύνες της στους πολίτες. Την ίδια στιγμή που τα κάνει πλακάκια με την εκκλησία.
Επιτέλους κάποιος πολιτικός έπρεπε να πει στον κόσμο το απολύτως λογικό και αυτονόητο: Ο κορονοϊός κολλά παντού. Και στις εκκλησίες.
Το είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr