Ο κορονοϊός «καλπάζει» και ο Κουμουτσάκος κοινωνεί χωρίς καμιά προφύλαξη (εικόνα)

Στην πιο κρίσιμη στιγμή της μάχης με την πανδημία η κυβέρνηση στέλνει το «σωστό μήνυμα». Από αύριο θα φταίνε πάλι οι πολίτες για την έξαρση του ιού

5141098

Τα κρούσματα αυξάνονται καθημερινά, το ενδεχόμενο για νέο lockdown στην Αττική είναι εξαιρετικά πιθανό, κόσμος νοσεί βοριά ή «χάνει τη μάχη» με τον ιό και ακόμα και αυτήν την κρίσιμη ώρα η κυβέρνηση δίνει αλλοπρόσαλλα μηνύματα μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει το εκ των δεξιών της ακροατήριο.

Σαν να μην συμβαίνει τίποτα ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Γεώργιος Κουμουτσάκος επισκέφτηκε χθες τον ναό της Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού, όπου μετά το πέρας της λειτουργίας κοινώνησε χωρίς να λάβει κανένα μέτρο προφύλαξης.

Την είδηση δημοσίευσε το σάιτ Romfea.gr, το οποίο εξειδικεύεται σε θέματα εκκλησία και η εξοργιστική ειρωνεία είναι ότι παρουσίασε την επιλογή του Γιώργου Κουμουτσάκου να κοινωνήσει χωρίς κανένα μέτρο προφύλαξης ως «απάντηση στον καθηγητή Δερμιτζάκη για την Θεία Κοινωνία».

«Χθες, Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου ο Καθηγητής Γενετικής κ. Δερμιτζάκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ δήλωσε ότι ένα από τα μέτρα που έπρεπε να εφαρμοστούν κατά της εξάπλωσης του COVID-19 ήταν να σταματήσει η Θεία Μετάληψη», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.

ρομφεα 581x600 1

Αναλυτικά η εκκλησιαστική σελίδα romfea.gr αναφέρει:

«Χθες, Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου ο Καθηγητής Γενετικής κ. Δερμιτζάκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ δήλωσε ότι ένα από τα μέτρα που έπρεπε να εφαρμοστούν κατά της εξάπλωσης του COVID-19 ήταν να σταματήσει η Θεία Μετάληψη.

Μια μέρα μετά ο Αναπληρωτής Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Γεώργιος Κουμουτσάκος απάντησε στον Καθηγητή Δερμιτζάκη.

Συγκεκριμένα ο κ. Κουμουτσάκος μετέβη σήμερα στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού, όπου παρέστη στην Θεία Λειτουργία.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Υπουργός της Κυβέρνησης κοινώνησε κανονικά των αχράντων μυστηρίων!

Η φωτογραφία είναι απάντηση σε τέτοιου είδους δηλώσεις:»

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες, ο καθηγητής Γενετικής του Πανεπιστημίου της Γενεύης Μανώλης Δερμιτζάκης, αναφερόμενος στα μέτρα που λαμβάνονται, είχε δηλώσει ότι «προτού σταματήσουν οι οικονομικές δραστηριότητες και κλείσουν επιχειρήσεις θα πρέπει να σταματήσει η θεία κοινωνία».

Βίντεο-σοκ: 22χρονη καταγγέλλει με αίματα στο πρόσωπο ότι την ξυλοκόπησε άγρια ο σύζυγός της

γυναικα αιματα

Βίντεο-σοκ: 22χρονη καταγγέλλει με αίματα στο πρόσωπο ότι την ξυλοκόπησε άγρια ο σύζυγός της

Συγκλονίζει η καταγγελία νεαρής κοπέλας η οποία όπως καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον…