«Ο κίνδυνος της ακροδεξιάς δεν είναι κάτι αφηρημένο»

Σε έναν απολογισμό της 5ετούς θητείας του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ο κ. Κούλογλου υπογραμμίζει τη θετική μεταμόρφωση της εικόνας της Ελλάδας στο εξωτερικό.

κουλογλου

«Ο κίνδυνος της ακροδεξιάς στις Ευρωεκλογές του Μαΐου δεν είναι κάτι αφηρημένο ή ιδεολογικό, αλλά θα επηρεάσει την καθημερινότητα των πολιτών και στην Ελλάδα, τονίζει με συνέντευξή του στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου.

Ο ευρωβουλευτής υπογραμμίσει πως “δεδομένου ότι στις Βρυξέλλες λαμβάνεται το 70% των αποφάσεων για θέματα καθημερινότητας, όπως το τι τρώμε ή πόσες ώρες εργαζόμαστε. Και σε όλα αυτά τα θέματα η ακροδεξιά έχει οπισθοδρομικές θέσεις”

Σε έναν απολογισμό της 5ετούς θητείας του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ο κ. Κούλογλου υπογραμμίζει τη θετική μεταμόρφωση της εικόνας της Ελλάδας στο εξωτερικό και υποστηρίζει ότι καταλυτικό ρόλο σε αυτό έπαιξε η Συμφωνία των Πρεσπών, η οποία στηρίζεται από όλες τις ομάδες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, εκτός από την ακροδεξιά.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…