Ο Κέλλας παραδέχεται την παρανομία: «Συγνώμη, αλλά υπάρχουν και αυτές οι στιγμές»

Οφείλουμε να υπογραμμίσουμε πως όταν επικοινωνήσαμε με τον βουλευτή, εκείνος (αφού στην πρώτη απόπειρα έπεσε… απότομα η γραμμή) μας είπε ότι δεν ήταν αυτός στο γλέντι και πως οδηγούσε και δεν μπορούσε να μιλήσει.

Άγγελος Προβολισιάνος 06/06/2021 | 17:31

Παραδέχεται το παράνομο γλέντι μετά μουσικής ο Χρήστος Κέλλας, ο οποίος αν και είπε ψέματα όταν το documentonews.gr επικοινώνησε μαζί του, είχε τουλάχιστον το θάρρος να ζητήσει συγγνώμη.

Μετά το δημοσίευμα του documentonews.gr για την παράνομη και προκλητική του συμπεριφορά έναντι των καλλιτεχνών και των επιχειρηματιών της εστίας, ο βουλευτής Λάρισας με τη ΝΔ προχώρησε σε ανάρτηση μεταμέλειας στο Twitter.

«Για το δημοσίευμα του documentonews.gr και όσους το αναπαράγουν… Ανθρώπινη στιγμή σε ΣΠΙΤΙ αδερφικού μου φίλου, που βάπτιζε την εγγονή του. Συγνώμη, αλλά υπάρχουν και αυτές οι στιγμές…» σημειώνει.

Η ανάρτηση:

Παρόλο που οι πληροφορίες του documentonews.gr δεν αναφέρονται σε σπίτι αλλά σε κέντρο στο οποίο υπήρχε και DJ, δεν υπάρχει λόγος να αμφισβητήσουμε τον κ. Κέλλα.

Οφείλουμε, όμως, να υπογραμμίσουμε πως όταν επικοινωνήσαμε με τον βουλευτή, εκείνος (αφού στην πρώτη απόπειρα έπεσε… απότομα η γραμμή) μας είπε ότι δεν ήταν αυτός στο γλέντι και πως οδηγούσε και δεν μπορούσε να μιλήσει.

Να σημειωθεί ότι η συγγνώμη του κ. Κέλλα δεν αναιρεί το γεγονός ότι οφείλει να βάλει το χέρι στην τσέπη και να πληρώσει το ανάλογο πρόστιμο, όπως συμβαίνει με όλους τους πολίτες.