Ο κατήφορος συνεχίζεται για τον Ολυμπιακό

Μια ακόμα ήττα στην Euroleague για τον Ολυμπιακό αυτή τη φορά με 86-67 από την Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ.

4946038

Συνέχεια στις τραγικές εμφανίσεις από τον Ολυμπιακό, ο οποίος ηττήθηκε άνετα από την Αναντολού Εφές, μέσα στο ΣΕΦ. Οι γηπεδούχοι για μια ακόμα φορά έδειξαν τα πάρα πολλά προβλήματα που έχουν και απλά έγιναν σάκος του μπόξ για ακόμη μια φορά στην της Euroleague.

 Οι Πειραιώτες έδειξαν ενέργεια και διάθεση μέχρι το 10′ και το ελαφρύ προβάδισμα (24-21) έδινε ελπίδες για μάχη κόντρα στην Εφές. Οι Τούρκοι όμως αντέδρασαν και η μεγάλη τους ποιότητα ήταν αρκετή για να τους φέρει σε θέση κυριαρχίας στο ΣΕΦ, προτού φύγουν με ένα μεγάλο και εύκολο διπλό (86-67).

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν ένα φανταστικό σερί στο δεύτερο δεκάλεπτο και το 32-11 που «έτρεξαν» σε αυτό το διάστημα ήταν αρκετό για να τους φέρει προβάδισμα 18 πόντων στο ημίχρονο (53-35) και, ουσιαστικά, ένα «μαξιλαράκι» για μία άνετη επικράτηση.  Πλέον ο Ολυμπιακός έχει ένα ακόμα ματς εντός έδρας με την Ζαλγκίρις Κάουνας του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους που έχει τον τρόπο της να του κάνει τη ζημιά και να τον βυθίσει ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία της Euroleague που ήδη έχει σκορ 2-5 

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ (10π., 13π.) πέρασε δύσκολο βράδυ, δίνοντας σκληρές «μάχες» στη ρακέτα, ο Μπράντον Πολ ευστόχησε σε 4/8 τρίποντα και πέτυχε συνολικά 15 πόντους, ενώ 14 πρόσθεσε ο Γιώργος Πρίντεζης. Όμως ο Κέβιν Πάντερ είχε 1/6 τρίποντα, ο Σπανούλης 0/4! Τα 16 λάθη, εκ των οποίων τα 11 στο πρώτο μέρος υποχρέωσαν την ομάδα του Πειραιά σε μία 5η ήττα και δεύτερη διαδοχική από την μεγάλη νίκη στη Μόσχα επί της ΤΣΣΚΑ. Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης και φιναλίστ της Euroleague πέρυσι πανηγύρισε την 5η νίκη της.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…