ΘΓ

Θύμιος Γεωργόπουλος

Ο καταθλιπτικός τυφλοπόντικας

«Ή παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς» λέει η παροιμία, αλλά εκεί στην ΝουΔου κάποιοι διακεκριμένοι (νέο και παλαιό-φασίστες) τηλεπωλητές υαλουρονικών οξέων, νανογιλέκων και επίτομων «επιστημονικών» έργων (που -μεταξύ πολλών άλλων- μας αποκαλύπτουν τις διαστημικές αποστολές των αρχαίων Ελλήνων στον πλανήτη «Κρύπτον») βάλθηκαν (στον ελεύθερο χρόνο τους) να μας απαλλάξουν από την πιο μεγάλη συμφορά που ενέσκηψε στον τόπο και φέρει την κωδική ονομασία ΣΥΡΙΖΑ.

Βουλή 0

Ο ZHMENS-man και η παρέα του πυροβολούν αδιακρίτως και αδιαλείπτως  με το (άκρο) δεξί τους.

Αυτοί κλέβουν, ο Πολάκης φταίει που απειλεί με την δικαιοσύνη.

Αυτοί μας έβαλαν στα μνημόνια, ο ΣΥΡΙΖΑ ευθύνεται που μας έβγαλε πριν προλάβουν οι ίδιοι.

Αυτοί έκοψαν μισθούς και συντάξεις, η κυβέρνηση ευθύνεται που αυξάνει τους μισθούς και πετυχαίνει μη περικοπή των συντάξεων.

Αυτοί δημιούργησαν το Μακεδονικό ζήτημα, ο Τσίπρας ξεπουλάει την ονομασία.

Αυτοί θέλουν ιδιωτική Υγεία, Παιδεία, Ασφάλιση, αλλά παλεύουν για κρατικοδίαιτη Εκκλησία και παπάδες Δημοσίους Υπαλλήλους.

Έτσι, ο Τσακαλώτος τρολάροντας τους στην Βουλή είπε: “Έχετε βάλει τόσο χαμηλά τον πήχη ώστε θα περνούσε από πάνω ακόμη και μια φυματική σαρανταποδαρούσα με πρόβλημα μηνίσκου σε 25 από τα 40 πόδια και κρατώντας βαριές σακούλες, για τα ψώνια της εβδομάδας από τα LIDL.”

Εκείνο όμως που γεννά -κατά σειράν- έκπληξη, αμηχανία και οργή είναι ο καλπάζων κρετινισμός, ως μέθοδος πολιτεύεσθαι των «αριστερών εξάσφαιρων» στο πλάι της πιο βρώμικης επίθεσης της μαύρης διαπλοκής, απέναντι στην πιο προοδεύτικη διακυβέρνηση που γνώρισε ποτέ ο τόπος.

Επειδή το “γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη”:

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δηλώνει ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα ακραίο νεοφιλελεύθερο μόρφωμα. Η χούντα είχε καλύτερη διακυβέρνηση.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης επισκέπτεται φασιστοκάναλα, καταγγέλλοντας (στους συνεργάτες του χουντικού Πλεύρη) τον Τσίπρα.

Ο Αλέκος Αλαβάνος δηλώνει για τον ΣΥΡΙΖΑ: “Είναι ο πιο δηλητηριώδης αντίπαλος μας.”

Κάποιο μέλος του Κ.Κ.Ε. αναφερόμενο στις εθνικιστικές καταλήψεις αναφέρει: “Αφού η Χρυσή Αυγή είναι μια έκφραση του καπιταλισμού, τον οποίο υπηρετεί ο ΣΥΡΙΖΑ, τότε οι φασίστες είναι συνοδοιπόροι του ΣΥΡΙΖΑ!!!

Όμως εσείς οι κάτοχοι του «αριστερόμετρου» (με copyright) πρέπει να ξέρετε ότι:

Η Αριστερά, στην στρατόσφαιρα των κοινωνικών  αναγκών, ή θα είναι χρήσιμη δύναμη ή δεν θα υπάρξει.

Η Αριστερά, στην παλαίστρα της κυβερνητικής διαχείρισης των λαών, ή θα σηκώσει το βάρος δύσκολων αποφάσεων και θα γίνει η έκφραση του κοινωνικού αντίβαρου στον ολοκληρωτισμό ή θα αφανιστεί.

Η Αριστερά, στις επιταγές των καιρών, ή θα ανταποκριθεί αναλαμβάνοντας τις ιστορικές της ευθύνες ή θα ενσωματωθεί πλήρως, ως η χρήσιμη δύναμη διαμαρτυρίας.

Η Αριστερά δεν είναι αίρεση, δεν προσδοκά ανάσταση εργατών σε ένα άλλο σύμπαν, δεν υπόσχεται «σοσιαλιστικούς παραδείσους, όταν έλθει εν τη βασιλεία της», δεν εξοβελίζει στο «πυρ το εξώτερον» όσους παλεύουν για «ρεφορμιστικές» αλλαγές υπέρ των συμφερόντων του λαού σε συνθήκες άγριου καπιταλισμού.

Η Αριστερά δεν βοηθάει να έρθει η Δεξιά στην κυβέρνηση για να έχει λόγο ύπαρξης.

Η Αριστερά λερώνει τα παπούτσια της στις λάσπες, σπρώχνοντας για να κινηθεί ο βαλτωμένος τροχός της ιστορίας, όταν οι «πούροι αριστεροί» διατηρούν καλογυαλισμένες και απαστράπτουσες τις «επαναστατικές» τους μπότες.

Παραφράζοντας τον Ε. Τσακαλώτο με την «φυματική σαρανταποδαρούσα», θα έλεγα στους άσπονδους «συντρόφους»:

Είστε τόσο πολύ τυφλωμένοι από το κομματικό σας μίσος, που ακόμα και ένας καταθλιπτικός τυφλοπόντικας με ολική τύφλωση και απουσία όσφρησης,  θα διέκρινε -με ευκολία- την τεράστια προσφορά του ΣΥΡΙΖΑ στον λαό.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Καιρός: «Καμπανάκι» από Μαρουσάκη για τις επόμενες 5 ημέρες – Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα

Μαρουσάκης καιρός

Καιρός: «Καμπανάκι» από Μαρουσάκη για τις επόμενες 5 ημέρες – Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα

Ο καιρός θα αλλάξει ραγδαία τα επόμενα 24ωρα - Αναλυτικά η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη

Καταγγελίες για σοβαρά προβλήματα σε αεροσκάφη της Boeing: «Μου είπαν να το βουλώσω, δέχθηκα απειλές»

Air New Zealand Airplane Aeroplane Boeing 737 93499

Καταγγελίες για σοβαρά προβλήματα σε αεροσκάφη της Boeing: «Μου είπαν να το βουλώσω, δέχθηκα απειλές»

Σοκάρουν οι καταθέσεις μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος σε επιτροπή έρευνας της αμερικανικής Γερουσίας

Σοκάρει η Κ. Στανίση με αφορμή την έμφυλη βία : «Όταν μίλησα για όσα μου συνέβαιναν δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα» (video)

στανιση

Σοκάρει η Κ. Στανίση με αφορμή την έμφυλη βία : «Όταν μίλησα για όσα μου συνέβαιναν δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα» (video)

Η μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια, «λύγισε» όταν με αφορμή το θεαμάτων γυναικοκτονιών, θυμήθηκε τις δικές της…