Ο Καταραχιάς δεν απολύθηκε, απλώς λύθηκε η σύμβασή του… κατά Κοντοζαμάνη ανάγνωσμα

Ο  Βασίλης Κοντοζαμάνης, προσπάθησε με αστείες  δικαιολογίες να δικαιολογήσει την εκδικητική απόλυση του επικουρικού γιατρού – ακτινοδιαγνώστη Κώστα Καταραχιά, προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων του ΓΝ «Άγιος Σάββας».

Κοντοζαμάνης 1

Απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του Ανδρέα Ξανθού, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας ισχυρίστηκε πως «δεν υπάρχει απόλυση, αλλά λύση της σύμβασης» κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ότι «μεγαλοποιεί τα πράγματα».

«Ο συνδικαλισμός είναι μια αυτονόητη λειτουργία σε κάθε δημοκρατικά οργανωμένη κοινωνία. Άλλο όμως συνδικαλισμός και άλλο διασπορά ψευδών δεδομένων και ψευδών γεγονότων» ισχυρίστηκε ο Βασίλης Κοντοζαμάνης. Μάλιστα, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας δεν έμεινε εκεί αλλά έφτασε στο σημείο να ζητήσει «να αφήσουμε τη δικαιοσύνη να ασκήσει τη λειτουργία της».

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι το υπουργείο Υγείας άφησε ανεπηρέαστη τη Δικαιοσύνη να μην κάνει αποδεκτή την αίτηση αναστολής της απόλυσης, μέχρι την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων, λες και ο Κώστας Καταραχιάς είχε θέματα με τη Δικαιοσύνη στα οποία το υπουργείο δεν ήθελε να αναμιχθεί.