O Καρχιμάκης «κάρφωσε» τα σχέδια του Βενιζέλου και της Διαμαντοπούλου με ένα… sms

Το μήνυμα στον Βερύκιο λίγο μετά τις αποκαλύψεις Κουρουμπλή

4730440

Την Άννα Διαμαντοπούλου και τον Ευάγγελο Βενιζέλο «κάρφωσε» ο Μιχάλης Καρχιμάκης μέσω του Alpha 98,9, αποκαλύπτοντας ένα καυτό παρασκήνιο αλλά και τις «μεθόδους» που αξιοποιούσαν τα δυο κορυφαία στελέχη.

Λίγα λεπτά μετά τη συνέντευξη Κουρουμπλή στον σταθμό, όπου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαίωσε την καταγγελία Καρχιμάκη πώς ο κ. Βενιζέλος υπονόμευσε τον κ. Παπανδρέου για να του «πάρει» το κόμμα, ο κ. Καρχιμάκης – σύμφωνα με το newpost.gr έστειλε μήνυμα στον δημοσιογράφο Δήμο Βερύκιο, γράφοντας:

«Ημουν αυτόπτης μάρτυρας όταν η Άννα Διαμαντοπούλου με τον Ευάγγελο Βενιζέλο πίεζαν τον Γιώργο Παπανδρέου να διαγράψει τους βουλευτές που δεν είχαν ψηφίσει το άρθρο για τα εργασιακά στο δεύτερο μνημόνιο».

Σημειώνεται πως χθες ο Παναγιώτης Κουρουμπλής έριξε «βόμβες» στο πολιτικό σκηνικό αποκαλύπτοντας ότι την περίοδο της διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος τού είχε ζητήσει να ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο για να πάρουν το κόμμα από τα χέρια του τότε πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και νυν του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής, αποκάλυψε ότι «ναι, μου είπε ο Βενιζέλος “ψήφισε το μεσοπρόθεσμο, να του πάρουμε (του Γιώργου) το κόμμα”. Με πιλάτευαν από το πρωί για να αλλάξω γνώμη».

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής πρόσθεσε ακόμη ότι, «πρέπει να μιλήσει και ο Γιώργος για όλη αυτή την περίοδο».

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…