Ο Καρατζαφέρης θέλει να γίνει νονός του παιδιού του Τσίπρα!

Τρεις λαλούν και… ένας χορεύει! Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, μιλώντας στον Real FM, εξέφρασε την επιθυμία του να… βαφτίσει το…

karatzaferis 20

Τρεις λαλούν και… ένας χορεύει! Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, μιλώντας στον Real FM, εξέφρασε την επιθυμία του να… βαφτίσει το παιδί του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ! «Τώρα που αντιλήφθηκε τι σημαίνει Ορθοδοξία εγώ δέχομαι και εφόσον το θέλει να είμαι ο ανάδοχος του παιδιού του που δεν το έχει βαφτίσει», ανέφερε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος στη συνέχεια έσταζε… μέλι για τον Αλέξη Τσίπρα τονίζοντας: 

«Ο Τσίπρας έχει μία τεράστια μεταμόρφωση. Εύχομαι να είναι αληθινή. Είναι ένας νέος άνθρωπος και το χαίρομαι. Και ότι προσέρχεται στην Εκκλησία, εις την Ορθοδοξία μου έκανε μεγάλη εντύπωση».

Εν τω μεταξύ, νωρίτερα το απόγευμα, ασκήθηκε σε βάρος του προέδρου του ΛΑΟΣ ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για το αδίκημα της ανακριβούς δήλωσης «πόθεν έσχες». 

Παράλληλα, σε βάρος του Γιώργου Καρατζαφέρη ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για συμμετοχή σε υπεράκτια εταιρεία. 

Αύριο Πέμπτη συγκαλείται η Ολομέλεια των Εφετών προκειμένου να ορίσει εφέτη ειδικό ανακριτή ο οποίος θα αναλάβει την υπόθεση της ανακριβούς δήλωσης «πόθεν έσχες» του Γιώργου Καρατζαφέρη.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…