Ο Καραμανλής αποκαθήλωσε Μητσοτάκη και «έδειξε» τον νέο αρχηγό της ΝΔ – Η αγκαλιά με την Κεφαλογιάννη

«Μητσοτάκης τέλος», αυτό ήταν το βασικό μήνυμα της χθεσινής παρέμβασης του Κώστα Καραμανλή. Η επόμενη μέρα στη ΝΔ

4509969

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με μια αιχμηρή τοποθέτηση αιφνιδίασε χθες το Μέγαρο Μαξίμου και προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Με την ουσιαστική κριτική του για τις παρακολουθήσεις, αποδήμησε πλήρως όλα τα επιχειρήματα της κυβέρνησης για το ζήτημα αδειάζοντας τον πρωθυπουργό στο πιο κεντρικό σημείο της πολιτικής αντιπαράθεσης και σε δεύτερο πλάνο «έδειξε» το δρόμο για την επόμενη μέρα στη ΝΔ.

Δύο είναι οι βασικές ειδήσεις από την παρέμβαση του Καραμανλή στα Ανώγεια: Αφενός πως «Μητσοτάκης τέλος» και αφετέρου πως η Όλγα Κεφαλογιάννη μπαίνει πολύ δυναμικά στη συζήτηση για τη νέα ηγεσία της ΝΔ.

Πριν ανέβει στο βήμα της εκδήλωσης ο Κώστας Καραμανλής, είχε προηγηθεί η τοποθέτηση της Ο. Κεφαλογιάννη η οποία «υποδέχτηκε» τον πρώην πρωθυπουργό με μια ομιλία – μανιφέστο του «καραμανλισμού».

Η ένθερμη αγκαλιά μεταξύ τους πριν ο Κ.Καραμανλής ξεκινήσει τη δική του ομιλία δηλώνει πολλά.

Screenshot 2

Σε αυτό το πλαίσιο ιδιαίτερη σημασία αποκτά η αναφορά Καραμανλή, στο κλείσιμο της ομιλίας του, προς την Κεφαλογιάννη πως είναι επάξια συνεχιστής της πολιτικής διαδρομής του πατέρα της.

Αξίζει να σημειωθεί πως το προηγούμενο διάστημα σκόπιμα το Μαξίμου διέρρεε σενάρια απομάκρυνσης της βουλεύτριας της ΝΔ από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας.  Την απάντηση σε συγκεκριμένη παραφιλολογία έδωσε η ίδια η Όλγα Κεφαλογιάννη που με ανάρτησή της δήλωσε «αμετακίνητη».

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…