Ο Κανάκης τρολάρει άγρια τη Σία Κοσιώνη: «Αυτή η ανεξάρτητη δημοσιογραφία μας συγκινεί» (video)

Τα σχόλια της Κοσιώνη για την Αττική Οδό προκάλεσαν την «έκρηξη» των Ράδιο Αρβύλα

Screenshot 7 2

Οι Ράδιο Αρβύλα και συγκεκριμένα ο Αντώνης Κανάκης, δεν άφησαν ασχολίαστη την τοποθέτηση της Σίας Κοσιώνη για το μπάχαλο στην Αττική Οδό.

Φανερά εκνευρισμένος ο Αντώνης Κανάκης, επέλεξε να απαντήσει στην παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ τρολάροντάς της και θυμίζοντας τους πολλούς τρόπους με τους οποίους η Σία «συνδέεται» με την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Για την ακρίβεια, ο παρουσιαστής των Αρβύλα μεταξύ άλλων επισήμανε τη σχέση που έχει η Σία Κοσιώνη με τον Κώστα Μπακογιάννη, με τον ανιψιό δηλαδή του Κυριάκου Μητσοτάκη ενώ τόνισε και πόσο τον συγκινεί ο τρόπος που δημοσιογραφούν στον ΣΚΑΙ.

«Αυτή η ανεξάρτητη δημοσιογραφία μας συγκινεί. Η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων, η οποία τυχαίνει να είναι σύζυγος του Δημάρχου της Αθήνας, ο οποίος τυχαίνει να είναι ανιψιός του Πρωθυπουργού της χώρας, βγήκε και μας είπε πως φταίνε για όλα οι οδηγοί που δεν είχαν αλυσίδες και εξαιτίας τους εγκλωβίστηκαν όλοι οι υπόλοιποι», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης.

Σημειώνεται πως για την τεράστια ταλαιπωρία των χιλιάδων πολιτών που παρέμεναν εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό για πάνω από δέκα ώρες, ο τηλεοπτικός σταθμός του ΣΚΑΪ, και συγκεκριμένα η Σία Κοσιώνη, έβγαλαν το συμπέρασμα ότι φταίνε… οι ίδιοι οι πολίτες οι οποίοι δεν έβαλαν στις ρόδες των αυτοκινήτων τους τις αντιολισθητικές αλυσίδες.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…