Newsroom

Newsroom

O Καμπουράκης ζητά εκλογές το Σεπτέμβριο για να «τελειώσει» ο Μητσοτάκης την πιο αδίστακτη ομάδα που είδε ο τόπος

Οι νέες εφεδρείες και συμμαχίες του Μητσοτάκη είναι πιο κυνικές και ευτελείς και από ότι μπορεί να διαχειριστεί ο ίδιος

5e974c56825e63196030edf2

«Η λύση είναι τον Σεπτέμβριο μια ακόμα μάχη, για να ξεκινήσει με ανανεωμένη εντολή την πορεία στο δύσκολο πεδίο της ύφεσης. Δεν θα είναι μάχη αναβάπτισης του Κυριάκου, αυτή υπάρχει. Θα είναι η οριστική μάχη πολιτικής θανάτωσης της πιο τυχοδιωκτικής και αδίστακτης ηγετικής ομάδας που πέρασε από τον τόπο μεταπολιτευτικά. Της ομάδας του Αλέξη», αναφέρει ο Δημήτρης Καμπουράκης στο χθεσινό- μνημείο πολιτικής χυδαιότητας- άρθρο του στο στο liberal.gr.

Στο άρθρο με τίτλο: «Η γνώμη μου. Τέρμα τα “ω αγαπητέ”» αφού ζητά από τον μεγάλο στρατηγό Κυριάκο εκλογές τον Σεπτέμβριο «για να βγάλει ο Μητσοτάκης νοκ άουτ την πιο αδίστακτη ομάδα που είδε ο τόπος», επιπλέον για να ολοκληρώσει τον κατήφορο…  υπερασπίζεται τον Γιάννη Βρούτση σχετικά με το φιάσκο – σκάνδαλο με το πρόγραμμα τηλεκατάρτισης.

Αναλυτικά το κείμενό του:

Η γνώμη μου. Τέρμα τα «ω αγαπητέ»

Το 2016 υλοποιήθηκε ένα πρόγραμμα τηλεκατάρτισης μέσω ΚΕΚ, το οποίο προέβλεπε ότι οι συμμετέχοντες θα κάθονταν επί επτά ημέρες για είκοσι δύο ώρες την ημέρα (!) μπροστά στο κομπιούτερ τους και θα …τηλεκαταρτίζονταν. Πήραν τα λεφτουδάκια οι ‘’καταρτιζόμενοι’’, το ιδιωτικό ΚΕΚ τσίμπησε τα (μπόλικα) δικά του ανά κεφάλι και το Συριζοϋπουργείο εργασίας υπέγραψε ότι το πρόγραμμα ‘’ολοκληρώθηκε επιτυχώς’’. Και τώρα, οι ίδιοι άνθρωποι που έκαναν αυτά τα αίσχη, σηκώνουν το δάκτυλο στον Βρούτση και του φωνάζουν, ‘’πιάστηκες με την γίδα στην πλάτη’’. Οποίο θράσος.

Εγώ τα έγραφα εδώ και καιρό. Μόλις περάσει το υγειονομικό κομμάτι της υπόθεσης του κορονοϊού, οι τύποι θα το κάνουν Κούγκι. Δεν έχουν τον παραμικρό ενδοιασμό και το παραμικρό έρμα. Δεν χώνεψαν ποτέ ότι εξοβελίστηκαν από την εξουσία και δεν πήραν το παραμικρό μάθημα από τις τρεις συνεχόμενες ήττες τους. Ούτε τον κόσμο ρωτούν για να καταλάβουν τι νιώθει και πιστεύει, ούτε τις έρευνες κοινής γνώμης πιστεύουν. Ζουν σε δικό τους σύμπαν και αργά-αργά ξαναμαζεύουν γύρω τους όλους εκείνους τους φανατικούς και ψεκασμένους που είχαν χαθεί από το προσκήνιο.

Σε δυο μήνες από σήμερα, θα κάθονται πάνω στα κάγκελα κάποιας άλλης ΕΡΤ και θα φωνάζουν «βοήθεια-βοήθεια». Κι έχουν τόση λύσσα για ολοκληρωτική αντιπολίτευση με τις μεθόδους του 2010-15, τις μόνες που ξέρουν άλλωστε, που θα τους βγάλουν όλους κλέφτες και απατεώνες. Κανένας υπουργός, υφυπουργός και γενικός γραμματέας δεν πρόκειται να γλυτώσει. Όταν ακολουθούν αυτή την αισχρή πολιτική απέναντι στην πιο επιτυχημένη κυβέρνηση της Ευρώπης στο θέμα της πανδημίας, θα διστάσουν να ακολουθήσουν ακόμα αισχρότερη όταν θα σκάσει το οικονομικό πρόβλημα;

Πριν αλέκτωρ φωνήσαι, θα είναι στους δρόμους με γροθιές σφιγμένες και μούντζες απλωμένες, ουρλιάζοντας ότι η κυβέρνηση των ακροδεξιών και των κλεφτών κατέστρεψε την χώρα. Θα μοιράζουν αβέρτα θεωρητικά δισεκατομμύρια, υιοθετώντας κάθε ατομικό ή κλαδικό αίτημα που θα προβάλλεται. Και με ύφεση 10%, τα αιτήματα θα είναι χιλιάδες. Μέσα σε δυο-τρεις μήνες θα έχουν αποθρασυνθεί τόσο πολύ, που κανένας πια δεν θα μπορεί να βάλει χαλινάρι στην αντιπολίτευση τους. Να μου το θυμάστε, ακόμα και για τις φθινοπωρινές αναζωπυρώσεις του κορονοϊού (που θα υπάρξουν), την κυβέρνηση θα κατηγορήσουν.

Εγώ προειδοποιώ όλους τους κυβερνητικούς που βιάστηκαν να θεωρήσουν ότι η ευρεία διαφορά ΝΔ-Σύριζα έχει παγιωθεί. Θα δείτε πράγματα από Κουμουνδούρου πλευρά που θα τρίβετε τα μάτια σας. Μία λύση υπάρχει πριν ξεσαλώσουν εντελώς και μετά δεν μαζεύονται, πριν ξανασυσπειρώσουν γύρω τους όλα τα λούμπεν στοιχεία της ακροαριστεράς και ακροδεξιάς που σήμερα ακονίζουν τα μαχαίρια τους. Νοκ άουτ τον Σεπτέμβριο.

Τέρμα τα παιχνιδάκια και τα «ω αγαπητέ σοσιαλδημοκράτα», πριν είναι αργά. Δεν φτάνουν τα «ξεμπροστιάσματα» και τα «καταθέτω τα στοιχεία στα πρακτικά της Βουλής». Δεν ιδρώνει τα αυτί τους με κάτι τέτοια. Η λύση είναι τον Σεπτέμβριο μια ακόμα μάχη, για να ξεκινήσει με ανανεωμένη εντολή την πορεία στο δύσκολο πεδίο της ύφεσης. Δεν θα είναι μάχη αναβάπτισης του Κυριάκου, αυτή υπάρχει. Θα είναι η οριστική μάχη πολιτικής θανάτωσης της πιο τυχοδιωκτικής και αδίστακτης ηγετικής ομάδας που πέρασε από τον τόπο μεταπολιτευτικά. Της ομάδας του Αλέξη. Και μην μου επικαλείστε ότι ο Κυριάκος είπε ότι δεν θα κάνει εκλογές. Είπε, ξείπε…

Σκόπελος: Μαγαζί έβγαλε… «νόμιμα» ξαπλώστρες πάνω στο δρόμο – Εισαγγελική παρέμβαση

limnonari 696x513 1

Σκόπελος: Μαγαζί έβγαλε… «νόμιμα» ξαπλώστρες πάνω στο δρόμο – Εισαγγελική παρέμβαση

Η κτηματική υπηρεσία της Μαγνησίας φέρεται να έδωσε σε επιχείρηση άδεια στην οποία συμπεριλαμβάνεται και…

Ο αντιπρόεδρος της… αντιπροέδρου: Τα ονόματα που ακούγονται για το «δεύτερο βιολί» της Κάμαλα Χάρις

AP24204029916145

Ο αντιπρόεδρος της… αντιπροέδρου: Τα ονόματα που ακούγονται για το «δεύτερο βιολί» της Κάμαλα Χάρις

Η νέα υποψήφια των Δημοκρατικών καλείται πλέον να επιλέξει ποιος άλλος, ή ποια άλλη, θα…