O Καμπουράκης κουβαλάει πολλά στην «καμπούρα» του …

Ο Δημήτρης  Καμπουράκης, συνεργάτης της εταιρίας του Αχιλλέα Νταβέλη, φίλου της οικογένειας Μητσοτάκη, που πήρε «εργολαβία» την παραγωγή μασκών…    

3e9612356a32033b2f3bce6d9041dac4 XL

«Αυτοί που έχουν τη γνώση, δε μιλούν. Αυτοί που μιλούν, δεν έχουν γνώση», είχε πει ο Λάο Τσε. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην περίπτωση του  ο Δημήτρη  Καμπουράκη όπου  καταρρίπτει παταγωδώς το  γνωμικό.  Ο ίδιος μιλάει και … γράφει με ανεξάντλητο δηλητήριο, εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ  η εμμονή του με τον Παύλο Πολάκη αγγίζει τα όρια της γελοιότητας. 

Λογικό. Χανιώτες και οι δύο, ο ένας (ο Πολάκης) σπάει τους πολιτικούς “κουμπαράδες” του Μητσοτακιστάν και ο άλλος (ο Καμπουράκης) προσπαθεί να τους γεμίσει, με το αζημίωτο όπως αποκαλύπτεται  …

Τελευταία ο δημοσιογράφος τερμάτισε το κοντέρ των… υπηρεσιών προτείνοντας πρόωρες εκλογές “προκειμένου να υπάρξει πολιτική θανάτωση” της ομάδας Τσίπρα”.

Και επειδή ο έρωτας για το χρήμα δεν κρύβεται, ο “δημοσιογράφος” φαίνεται ότι εκτελεί με προθυμία ο,τι αποστολές του ζητήσουν τα πραγματικά αφεντικά του.

Στο πλαίσιο αυτό συνεργάζεται με την γνωστή πλέον εταιρία του Αχιλλέα Νταβέλη, στενού φίλου της οικογένειας Μητσοτάκη και κυρίως της πλευράς Ντόρας Μπακογιάννη. 

Πρόκειται για την υπόθεση που αποκάλυψε ο Κώστας Βαξεβάνης, με την εν λόγω εταιρία της Λάρισας, η οποία ανέλαβε τη μαζική παραγωγή μασκών . 

Ο πάντα πρόθυμος στις υπηρεσίες της Αγ(ρ)ίας Οικογένειας, Δ. Καμπουράκης, βρέθηκε τον Δεκέμβριο στην Λάρισα, όπου ανακοίνωσε ον κάμερα την συνεργασία του με την  «Animus-Κυανούς Σταυρός» του Αχιλλέα Νταβέλη.

 

Οι καλές δουλειές, γίνονται με καλούς φίλους και έτσι δένουν όλα …

Την συνεργασία είχαν καλύψει εκτενώς και τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, όπως το larissanet.gr, από το οποίο προέρχονται και οι φωτογραφίες.

 

Και επειδή η συνεργασία πάει …καλά όπως φαίνεται, ο Δημ. Καμπουράκης βρέθηκε και τον Φεβρουάριο στην Λάρισα για την κοπή της πίτας της εταιρίας. Λεπτομέρεια: Τον Φεβρουάριο η Ελλάδα είχε ήδη μπει στην δίνη του κορονοϊού…

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Καμπουράκης κουβαλάει πολλά στην “καμπούρα” του …

Πηγή:Thefaq

 

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…