Ο Καμπουράκης επιβεβαίωσε την πρόταση Μητσοτάκη για τις εκλογές – «Τρέμε Πολάκη» 

Ο Καμπουράκης με τη ΝΔ στα Χανιά;; Δεν πέσαμε και από τα σύννεφα...

1730763

Ήδη από χθες είχε γίνει γνωστό ότι η Νέα Δημοκρατία ετοιμάζεται να «τσιμπήσει» ακόμα έναν δημοσιογράφο από το επιτελείο του ΣΚΑΪ. 

Δεν θα ήταν και η πρώτη φορά άλλωστε. Θυμηθείτε την περίπτωση του Μπάμπη Παπαδημητρίου, την πιο «άτυχη» περίπτωση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου… και η αλήθεια είναι πως δεν προκαλεί κάποια έκπληξη η μεταπήδηση ενός δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ στον πολιτικό αγώνα με τη γαλάζια παράταξη.

Ήδη από χθες γράφαμε στο Κουτί Πανδώρας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δώσει τα χέρια με τον  Δημήτρη Καμπουράκη. Θα μπορούσε βέβαια, ο υποψήφιος να ήταν ο Πορτοσάλτε, ο Αυτιάς, ο Δημήτρης Οικονόμου, ο Υποφάντης,  αλλά τελικά ο δημοσιογράφος που φαίνεται έτοιμος να στηρίξει και έμπρακτα τον Κυριάκο είναι σχετικά φρέσκια μεταγραφή.

Σύμφωνα λοιπόν με τα τελευταία δεδομένα, ο Χανιώτης δημοσιογράφος επιβεβαίωσε στο zarpanews.gr ότι του έχει γίνει επίσημη πρόταση από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Καμπουράκης που βρίσκεται αυτές τις μέρες στα Χανιά προσπαθεί να ζυγίσει όλα τα δεδομένα με προσοχή προτού πάρει την τελική του απόφαση. 

Μια άλλη διάσταση στο θέμα έδωσε το newsit.gr που είδε στην υποψηφιότητα του γνωστού Δημοσιογράφου την απάντηση της Νέας Δημοκρατίας στην υποψηφιότητα του Παύλου Πολάκη.

Δεν γνωρίζουμε αν ο σκοπός τους συγκεκριμένου δημοσιεύματος ήταν όντως να τρομάξει τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ή απλά να τρολάρει, όπως και να ‘χει όμως αυτή η «επένδυση», είναι εξαιρετικά χιουμοριστική.

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Κυριακή

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Στη μήνυση, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσιάζεται ένα άγνωστο στοιχείο, αφού…