Ο Καμπόσος επικροτεί αντιδήμαρχό του που αποκαλεί "κωλοχανείο" τον ΣΥΡΙΖΑ και "πουτάνες" τους ΑΝΕΛ, Ποτάμι

Τα αισχρά σχόλια του Δημήτρη Καμπόσου και των στενών του συνεργατών συνεχίζονται και μετά τη διαγραφή του δημάρχου από μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας. Για ακόμη μια φορά επιτίθενται με αναίσχυντο τρόπο κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αλλά και του Ποταμιού. Μάλιστα, εμμέσως πλην σαφώς, καλούν σε «τραμπούκικη» υποδοχή του υφυπουργού Εργασίας, κ. Πετρόπουλου. Άραγε η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης που είχαν χαρακτηρίσει ως χυδαίες και καταδικαστέες τις αναφορές Καμπόσου κατά Μπουτάρη, πριν τελικώς τον διαγράψουν από το κόμμα, γνωρίζουν τη «δράση» του αντιδημάρχου Νίκου Γκαβούνου;

5b3cb6ab1dc5241c4a8b4575

Ρεπορτάζ: Νίκος Σπυρόπουλος

Εκνευρισμένη εμφανίζεται μερίδα της τοπικής κοινωνίας στο Άργος από τα σχόλια τοπικών παραγόντων με «γαλάζιο» μανδύα εναντίον κυβερνητικών στελεχών αλλά και κομμάτων.

Δημότες του Δήμου Άργος – Μυκηνών και συγκεκριμένα εκπαιδευτικοί, με μήνυμά τους στο koutipandoras.gr καταγγέλλουν το «πολιτικό και γλωσσικό επίπεδο» του Αντιδημάρχου, Νίκου Γκαβούνου χαρακτηρίζοντάς τα όσα γράφει ο τελευταίος στο προσωπικό του δημόσιο προφίλ στο Facebook ως «απαράδεκτα» και «προσβλητικά».

«Το απεχθές αυτό επίπεδο διαλόγου προσβάλλει όχι μόνο κάθε πολίτη αλλά δυσφημίζει και γελοιοποιεί την κοινωνία του Άργους και αποτελεί χείριστο και αποκρουστικό παράδειγμα για τους νέους μαθητές», καταγγέλλουν οι εκπαιδευτικοί επισημαίνοντας πως «υποβαθμίζει τη γλωσσική αισθητική της Αργειακής κοινωνίας».

«Πολλοί δημότες εκνευρίζονται. Είναι απαράδεκτο αυτό. Είναι για κλάματα το πολιτικό επίπεδο αυτό», δηλώνει ένας εκ των καταγγελλόντων.


Οι αισχρές αναρτήσεις

Πριν από λίγες ημέρες ο αντιδήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Νίκος Γκαβούνος, με αρμοδιότητες και σε θέματα Παιδείας, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, το παρακάτω ανήθικο σχόλιο με αφορμή την επικείμενη αποχώρηση του Ποταμιού από το ΚΙΝΑΛ.

«Στο κωλοχανείο του ΣΥΡΙΖΑ το νέο πουτανάκι λέγεται ΠΟΤΑΜΙ! Η παλιά πουτάνα ΑΝΕΛ τελείωσε!», γράφει χαρακτηριστικά.

Ο Δημήτρης Καμπόσος που έγινε γνωστός για την επικρότηση της επίθεσης εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη (σ.σ μετά το σάλο που προκλήθηκε είπε πως το έγραψε συνεργάτης του – διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ: Μέλος Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ για Μπουτάρη: «Αυτή είναι η μοίρα των προδοτών» –) εμφανίζεται όχι μόνο να επικροτεί το εν λόγω σχόλιο του συνεργάτη του αλλά και να του σχολιάζει το εξής:

«ΠΟΣΑ ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΊΑΣ ΝΙΚΟ ????», ρωτάει.

Η απάντηση που δίνει σ’ αυτό το σχόλιο ο Γκαβούνος συγκεντρώνει στοιχεία πολιτικής αλητείας, αθλιότητας, σεξισμού και αισχρότητας.

Γράφει συγκεκριμένα ο αντιδήμαρχος: «Στον αστερισμό του ΣΎΡΙΖΑ αυτό λέγεται προοδευτικο μέτωπο χαχαχαχα αυτοί δεν τα παίρνουν δήμαρχε αυτοί τον παίρνουν γιατί είναι αριστεροί αδερφογαμηδες!».



Μια ημέρα μετά την παραπάνω ανάρτηση, ο Γκαβούνος επιστρέφει κοινοποιώντας δημοσίευση χρήστη του κοινωνικού δικτύου που χαρακτήριζε «κατάντια» τα παραπάνω σχόλια του αντιδημάρχου.

Ο αντιδήμαρχος Άργους – Μυκηνών γράφει ειρωνικά: «Δημοκρατία έχουμε? ???????????», δείχνοντας ξεκάθαρα με αυτόν τον τρόπο πως παραμένει σταθερός στις απόψεις του, αμετανόητος για τα σχόλιά του.


Οχετός κατά Δούρου και Καμμένου

Ο Γκαβούνος ασχολήθηκε και με την Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου.

Γράφει χαρακτηριστικά: «Δούρου: “Η χώρα τα τελευταία χρόνια δοκιμάστηκε από την κρίση χρέους και δημοκρατίας”. Μάθαν ότι γ@@ομαστε πλάκωσε και η Δούρου».

Σε άλλη του ανάρτηση ο ομοϊδεάτης του Καμπόσου, πρώην μέλους της ΝΔ, αναφέρεται στον υπουργό Εθνικής Άμυνας ως «πολιτική πόρνη του ΣΥΡΙΖΑ», ποστάροντας μια είδηση για ταξίδι του Πάνου Καμμένου με το πρωθυπουργικό αεροσκάφους.


Κάλεσμα για τραμπουκισμό στον Πετρόπουλο

Βαδίζοντας στα χνάρια του επικεφαλής της δημοτικής του παράταξης και δημάρχου τον οποίο στηρίζει σε κάθε του σχόλιο και κίνηση, ο Γκαβούνος με αφορμή την ομιλία του υφυπουργού Εργασίας στο Άργος καλεί εμμέσως πλην σαφώς σε τραμπουκισμό εναντίον του Τάσου Πετρόπουλου.

Γράφει συγκεκριμένα στις 2 Ιουλίου:

«ΛΈΩ ΕΓΏ ΤΏΡΑ, ΜΉΠΩΣ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΓΗ ΤΩΝ ΤΗΜΕΝΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ Η ΓΕΝΙΆ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ,ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΕ ΈΝΑΝ ΠΑΡΑΧΆΡΑΚΤΗ ΤΉΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΊΑΣ ΚΑΙ ΌΠΩΣ ΑΡΜΌΖΕΙ ΣΕ ΈΝΑΝ ΠΡΟΔΌΤΗ ΤΟΥ ΈΘΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΣΚΈΨΕΙΣ ΚΆΝΩ, ΕΣΕΊΣ ΤΙ ΛΈΤΕ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ? ????????».

Στο ποστάρισμα αυτό ο Δημήτρης Καμπόσος σχολιάζει: «ΘΡΆΣΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑ . ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΊΑ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ , ΒΓΑΊΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !!!!!!».

Λίγο παρακάτω το πρώην μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ απαντώντας στο σχόλιο ενός χρήστη εμφανίζεται ειρωνικός για τη «φιλική υποδοχή» στον υφυπουργό, κάτι που παραδέχεται ποστάροντας ένα “Gif”.


Τι απαντά ο Γκαβούνος

Αμετανόητος για τις απόψεις και τα σχόλιά του στο δημόσιο προφίλ του στο Facebook δηλώνει στο koutipandoras.gr ο Νίκος Γκαβούνος. Ο στενός συνεργάτης του Δημήτρη Καμπόσου, αφού συστήθηκε ως «Ο αντιδήμαρχος», ερωτηθείς να απαντήσει για τις καταγγελίες δημοτών εις βάρος του για τα σχόλιά του, τόνισε: «Πρώτη φορά ακούω να κάνουν καταγγελία σε δημοσιογράφο. Την καταγγελία να την κάνουν στον εισαγγελέα και να μου κάνουν μήνυση».

Ερωτηθείς για το ποστάρισμά του με τους χυδαίους χαρακτηρισμούς για ΣΥΡΙΖΑ, ΠΟΤΑΜΙ και ΑΝΕΛ, απάντησε: «Στηρίζομαι στις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου. Είχε πει πως δεν θα γίνει η πολιτική πόρνη του ΣΥΡΙΖΑ. Στηρίζομαι στις δηλώσεις των συριζαίων πριν βγουν που απειλούσαν με κρεμάλες. Στηρίζομαι πάνω στην κατάσχεση μιας συντάξης δικαιούχου του ΙΚΑ για χρέη στο δημόσιο για διάφορα χρέη και η γιαγιά τώρα κλαίει και οδύρεται γιατί δεν μπορεί να περάσει. Για όλα αυτά, για το ξεπούλημα της Μακεδονίας…».

Σε ερώτηση του koutipandoras.gr για την ανάρτησή του εναντίον του υφυπουργού Εργασίας Τάσο Πετρόπουλου, ο κ. Γκαβούνης είπε: «Αυτό το λέτε εσείς. Εγώ ήμουν ιδιαίτερα ευγενής. Τώρα το μεταφράζεται όπως το κάνουν οι συριζαίοι. Κάντε το. Έχω μπει στο στόχαστρο τώρα».

Για το εάν επικροτεί τις απόψεις του ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, όπως εμφανίζεται τουλάχιστον στο Facebook, ο αντιδήμαρχος απάντησε: «Αυτά είναι αυθαίρετα συμπεράσματα βρε αδερφέ. Τι με βασανίζεις τόση ώρα αφού θα γράψεις ό,τι θέλεις;».

Η επικοινωνία με τον κ. Καμπόσο κατά τη δημοσίευση του παρόντος δεν κατέστη εφικτή. 


Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Κυριακή

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Στη μήνυση, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσιάζεται ένα άγνωστο στοιχείο, αφού…

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

5619840

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κορίνθου, ενώ το Λιμεναρχείο Κορίνθου διενεργεί προανάκριση για την…

Νιγηρία: «Φέρτε πίσω τα κορίτσια μας» – Εντοπίστηκε μια από τις 276 μαθήτριες που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές 10 χρόνια πριν

nigiria 768x512 1

Νιγηρία: «Φέρτε πίσω τα κορίτσια μας» – Εντοπίστηκε μια από τις 276 μαθήτριες που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές 10 χρόνια πριν

Πρόκειται για την Λίντια που «διασώθηκε μαζί με τα τρία παιδιά της» κοντά στην πόλη…