Ο Καμμένος μιλούσε για ενότητα του αντιμνημονιακού μετώπου κι ο τσολιάς σύνεδρος έβγαζε "σέλφις"! (φώτο)

Ευθεία επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος κατά την πρώτη ημέρα του συνεδρίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ενώ έστειλε…

Ευθεία επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος κατά την πρώτη ημέρα του συνεδρίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ενώ έστειλε αυστηρό μήνυμα σε όσους δεν ακολουθήσουν την κομματική γραμμή στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και μίλησε για τη δημιουργία μιας μεγάλης πατριωτικής δημοκρατικής συμμαχίας. Ο ίδιος επισήμανε την ανάγκη ενότητας του αντιμνημονιακού μετώπου, παραπέμποντας στην αυριανή επέτειο της ανατίναξης της γέφυρας του Γοργοποτάμου. Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ, ενώ μήνυμα συμπαράστασης έστειλε ο βρετανός ευρωσκεπτικιστής ευρωβουλευτής Νάιτζελ Φάρατζ του UKIP.

«Θα βγούμε δυνατοί από το συνέδριο, και η μάχη που μας περιμένει θα είναι σκληρή. Θα μιλήσουν εδώ όλοι. Κι εκείνοι που συμφωνούν κι εκείνοι που διαφωνούν. Αλλά αύριο όποιος βγει από εδώ θα δεσμεύεται από τις αποφάσεις του συνεδρίου. Υπάρχει η αρχή της πλειοψηφίας που θα σεβαστούμε όλοι», ανάφερε χαρακτηριστικώς ο κ. Καμμένος.

Εντύπωση, εξάλλου, προκάλεσε ο «τσολιάς» σύνεδρος, ο οποίος έβγαζε τη μία σέλφι μετά από την άλλη, την ίδια ώρα που αναμένεται με ενδιαφέρον η κυριακάτικη τοποθέτηση στο συνέδριο του Παναγιώτη Μελά, ο οποίος έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην παρούσα Βουλή.


Καρδίτσα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις καταστροφές από την κακοκαιρία

Καρδίτσα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις καταστροφές από την κακοκαιρία

Αγρότες, έμποροι, επαγγελματίες, πολίτες της Καρδίτσας που επλήγησαν από τα πρωτοφανή μέτωπα κακοκαιρίας Daniel και…

Κασσελάκης για Μητσοτάκη: Συνεχίζει να στηρίζει έναν δήμαρχο που σηκώνει το χέρι και δέρνει πολίτες;

Κασσελάκης για Μητσοτάκη: Συνεχίζει να στηρίζει έναν δήμαρχο που σηκώνει το χέρι και δέρνει πολίτες;

Επανέρχεται στο θέμα με τον Αχιλλέα Μπέο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτηση…