Ο Καμμένος "καρφώνει" Σαμαρά για τα CDS: "Μου έδινε Υπουργείο για να μην μιλήσω"

Στην αποκάλυψη ότι του έδιναν Υπουργείο για να καλύψει την υπόθεση των περιβόητων CDS προχώρησε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών. Είπε παράλληλα ότι όταν ολοκληρωθεί η θητεία του στο Υπουργείο Άμυνας θα ολοκληρωθεί και η πολιτική του πορεία.

Ο υπουργός Άμυνας ανάφερε αναφορικά με τα CDS στην υπόθεση των οποίων ενέπλεξε και τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά: «ο Σαμαράς μου έδωσε να ψάξω τα CDS. Όταν είδα ότι στο σκάνδαλο εμπλέκονταν συνέταιροι του αδερφού του Γ. Παπανδρέου, πήγα με χαρά στον Σαμαρά και του είπα ‘’τον ρίξαμε τον αλήτη’’. Ο Σαμαράς μου απάντησε ‘’περίμενε Πάνο’’. Δέχθηκα απειλές κατά της οικογένειάς μου. Ο Σαμαράς μου είπε να τους κατονομάσω και ότι ο ίδιος θα με καλύψει. Έκαναν αγωγές σε βάρος μου 100 εκατομμυρίων. Τότε ανακάλυψα πως ο αδελφός του Σαμαρά με τον Κύρτσο και τον Μαρκέλλο ήταν μαζί στο Κολωνάκι. Πήγα στον Σαμαρά και του το είπα, μου απάντησε πως είναι κοινωνικές σχέσεις. Φτάνω σε σημείο να έχω συγκρουστεί εντελώς με τους ηθικούς κανόνες μου και είχα οικονομικά ζόρια. Έρχεται σπίτι μου ο Μπαλτάκος, με τον οποίο είχαμε δουλέψει στην υπόθεση Siemens στην εξεταστική. Μου λέει ‘’θα τα βάλεις με όλους; Πάρε πάσο και θα γίνεις υπουργός. Θα σε βγάλουν όλοι τρελό’’. Του απαντάω πως θα κάνω κόμμα – μόλις το άκουσε η γυναίκα μου της έπεσε ο δίσκος από τα χέρια. Κάπως έτσι δημιουργήθηκαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες».

Ο Πάνος Καμμένος είπε ακόμη αναφερόμενος στον Κώστα Καραμανλή ότι «είχε προετοιμάσει την Ελλάδα για το τσουνάμι που έρχεται. Ήταν άτυχος γιατί ανέλαβε το 2004 και έπρεπε να ετοιμάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες, που ήταν η αρχή της καταστροφής μας. Τα έργα περιείχαν 80% προμήθειες και 20% μόνο πραγματικό έργο. Απέναντί του είχε ένα σύστημα ολόκληρο. Όταν μίλησε για νταβατζήδες, ξεκίνησε ο πόλεμος που συνεχίζεται μέχρι σήμερα». Σύμφωνα με τον υπουργό Άμυνας μάλιστα «αν υπήρχε Καραμανλής, δεν θα υπήρχε Χρυσή Αυγή, γιατί δημιουργήθηκε στο όνομα του πατριωτισμού και κανείς δεν αμφισβήτησε τον πατριωτισμό του Καραμανλή, όπως τότε με τα Σκόπια».

Μιλώντας για τον σημερινό πρωθυπουργό, ο Πάνος Καμμένος εξήγησε ότι τον εμπιστεύεται και συγκεκριμένα ανέφερε: «με τον Αλέξη Τσίπρα προερχόμαστε από διαφορετικούς χώρους και διαφωνούμε πολλές φορές πολιτικά. Όμως τον πιστεύω και θα τον στηρίζω μέχρι τέλους. Είναι ένα παιδί που δεν έχει σχέση με κανέναν από τους προηγούμενους της πολιτικής. Μαζί μπορούμε να καθαρίσουμε τη χώρα από τη λάσπη που άφησε η Μεταπολίτευση».

Ο αρχηγός των ΑΝ.ΕΛ. κάλεσε παράλληλα τη ΝΔ να εγκαταλείψει την αποστολή υπεράσπισης του ΠΑΣΟΚ και να πάει μπροστά η Ελλάδα. «Χρειάζεται εθνική συνεννόηση και σύμπνοια. Όλοι μας πρέπει να ξαναχτίσουμε την πατρίδα μας και να την παραδώσουμε στα παιδιά μας. Φταίμε σαν γενιά και δεν πρέπει να την παραδώσουμε γονατισμένη», σημείωσε χαρακτηριστικά.