Newsroom

Newsroom

Ο Καμμένος απαντά στον Μαρινάκη (video)

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιοποίησε ο Πάνος Καμμένος

5105421

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος στα γραφεία του Κόμματος απαντώντας σε δημοσιεύματα του Δημοσιογραφικού Ομίλου Μαρινάκη, τα οποία, όπως καταγγέλλει: «προσπαθούν να θίξουν την τιμή και την υπόληψή» του.

«Επέλεξα εδώ και περίπου 1 χρόνο να αποσυρθώ από τις δημόσιες εμφανίσεις. Επέλεξαν κάποιοι συγκεκριμένοι, προσπαθούν να θίξουν την τιμή και την υπόληψή μου και είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω δημόσια», ανέφερε ο Πάνος Καμμένος.

«Θα δώσω θεσμικά έγγραφα που αποδεικνύουν τη συκοφαντία. Πρώτα από όλα, ως ήμουν υποχρεωμένος μετά από τα πρωτοσέλιδα του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Μαρινάκη, των παραπολιτικών τους εταίρων και των έμμισθων συνεταίρων τους κατέθεσα προς την Εισαγγελέα Καταπολέμησης Εγκλημάτων Διαφθοράς αίτημα στην 23/6/2020 με ερωτήματα που αφορούσαν το σύνολο των υποθέσεων που υπήρχαν δημοσιεύματα ακόμα και υπονοούμενα. Σε σχέση με τη δικογραφία της ΕΥΠ στην οποία προσπάθησαν να με εμπλέξουν», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ακόμα, δημοσίευσε στο Twitter μία σειρά από έγγραφα και φωτογραφίες:

Οι φωτογραφίες

Σημειώνεται πως τα «Παραπολιτικά» σε δημοσίευμά τους με τίτλο: «Παρακράτος ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ: Οι επαφές του κουμπάρου του Καμμένου με γνωστούς επιχειρηματίες -Τα ξέφρενα γλέντια τους μετά τις εκλογές», άφησαν σαφείς αιχμές για τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ. 

5efd9436825e635bb142e3d2

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου, ο Πάνος Καμμένος, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, φωτογραφίες που δείχνουν τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη μαζί με τον δολοφονημένο Σπύρο Παπαχρήστο, τονίζοντας ότι υπήρξε υπεύθυνος ασφαλείας του επιχειρηματία, του οποίου τα ΜΜΕ σήμερα τον παρουσιάζουν τον εγκληματία.

«Ο συγκεκριμένος Όμιλος, προσπαθώντας να εμπλέξει εμένα, έθεσε τις κοινωνικές σχέσεις ως κατηγορητήριο, θα σας αποκαλύψω σήμερα και θα αναρτήσω φωτογραφίες στο Twitter ότι ο Σπύρος Παπαχρήστος ήταν ο άνθρωπος που οργάνωσε την ασφάλεια του κ. Μαρινάκη. Από το δικό του αρχείο που βρισκόταν μαζί του και μάλιστα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά τον συνόδευε στην Άπω Ανατολή για την παραλαβή πλοίων, στα γήπεδα της Αγγλίας μαζί με την οικογένειά του και βεβαίως σε κοινωνικές σχέσεις και με πολιτικά πρόσωπα», τόνισε ο Πάνος Καμμένος.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πηγή: documentonews.gr

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…