Ο Καμίνης μιμείται Μπουτάρη: "Νίκησε η Αθήνα, όχι τα κόμματα"

Ο Γιώργος Καμίνης επανεκλέχθηκε δήμαρχος Αθηναίων τονίζοντας, α λα Μπουτάρης, πως δεν νίκησαν τα κόμματα αλλά η Αθήνα. Ο ίδιος,…

kaminis 7

Ο Γιώργος Καμίνης επανεκλέχθηκε δήμαρχος Αθηναίων τονίζοντας, α λα Μπουτάρης, πως δεν νίκησαν τα κόμματα αλλά η Αθήνα. Ο ίδιος, πάντως, δεν παράλειψε να καλωσορίσει στο δημοτικό συμβούλιο τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη: «Γίνομαι ακόμα πιο αισιόδοξος για το μέλλον της πρωτεύουσας, οι πολίτες ψήφισαν για την Αθήνα, έβαλαν την πόλη πάνω από την πόλωση και τον κομματισμό. Υπερασπίστηκαν μια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, η οποία καθορίζει η ίδια το μέλλον της. Με το σύνολο της δημοκρατικής αντιπολίτευσης θα έχω μια αποδοτική συνεργασία».

Από την πλευρά του, ο κ. Σακελλαρίδης συγχάρηκε τον κ. Καμίνη και τόνισε πως είναι απολύτως σεβαστή η επιλογή του αθηναϊκού λαού: «Αποδείξαμε ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Δώσαμε αγώνα με πάθος κι έμπνευση, χωρίς έκπτωση στις αξίες μας. Αποδείξαμε ότι μια αριστερή αυτοδιοικητική πρόταση μπορεί να νικήσει. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα γα αξιοπρεπή διαβίωση σε μια ανθρώπινη πόλη. Για μια Αθήνα της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης. Σήμερα δεν χάσαμε, όλες αυτές τις ημέρες νικήσαμε».