Newsroom

Newsroom

Ο καλύτερος τρόπος να ζητήσετε συγνώμη για ένα… γκρινιάρικο μωρό στο αεροπλάνο

Αν είστε γονείς ενός μωρού που θα πρέπει να ταξιδέψει μαζί σας με αεροπλάνο, σίγουρα θα ανησυχείτε για το τι…

airplane baby

Αν είστε γονείς ενός μωρού που θα πρέπει να ταξιδέψει μαζί σας με αεροπλάνο, σίγουρα θα ανησυχείτε για το τι θα συμβεί σε περίπτωση που αυτό αρχίσει να κλαίει την ώρα της πτήσης, προκαλώντας εκνευρισμό στους άλλους επιβάτες.

Ίσως θα μπορούσατε να πάρετε παράδειγμα από τους γονείς της Μάντελαϊν, ενός κοριτσιού ηλικίας ενός χρόνου, που βρήκαν τον ιδανικό τρόπο να κατευνάσουν τις όποιες αντιδράσεις των συνεπιβατών τους σε ένα ταξίδι προς το Μαϊάμι των Ηνωμένων Πολιτειών… δωροδοκώντας τους!

Αυτό που σκέφτηκαν οι γονείς της Μάντελαϊν ήταν να μοιράσουν στους συνεπιβάτες τους σακούλες που περιείχαν ωτασπίδες, σοκολατάκια και μέντες, αλλά και ένα σημείωμα που έγραφε:

«Γεια σου, άγνωστε!

Το όνομά μου είναι Μάντελαϊν. Θα γίνω ενός χρόνου στις 17 Δεκεμβρίου και αυτή είναι η πρώτη μου πτήση. Θα προσπαθήσω να δείξω καλή συμπεριφορά, αλλά θα ήθελα να ζητήσω προκαταβολικά συγνώμη αν αγχωθώ, τρομάξω ή πονέσουν τα αυτιά μου. Η μαμά και ο μπαμπάς μου σας έφτιαξαν αυτές τις σακούλες με μερικές λιχουδιές. Υπάρχουν επίσης ωτασπίδες, σε περίπτωση που η πρώτη μου δημόσια σερενάτα δεν είναι το ίδιο ευχάριστη για σας όπως ήταν για τη μαμά και τον μπαμπά.

Καλή πτήση! :)».

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από δύο εβδομάδες, και έκανε το γύρο του Διαδικτύου, ενώ παρουσιάστηκε και από πολλά αμερικάνικά ΜΜΕ, όταν ένας από τους συνεπιβάτες της Μάντελαϊν ανέβασε μία φωτογραφία με το… δώρο του στο Reddit.

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…