Ο καλλιτεχνικός χώρος ρίχνει «άκυρο» στον Στάθη Παναγιωτόπουλο – Οι πιο δυνατές αναρτήσεις στα social media

Η είδηση ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ανέβασε βίντεο με προσωπικές στιγμές της πρώην συντρόφου του χωρίς τη συγκατάθεση της έχει προκαλέσει δεκάδες δημοσιεύσεις στα κοινωνικά δίκτυα από ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου και του θεάματος.

σταθης παναγιωτ

Μέσα σε λίγες ώρες ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρέθηκε εκτός Ράδιο Αρβύλα, αφού αμέσως ανακοινώθηκε το τέλος της συνεργασίας τους. 

Η Ζέτα Δούκα παραποίησε το logo της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα στηρίζοντας για άλλη μια φορά το ελληνικό #metoo.

Η Καίτη Γαρμπή έγραψε στο Instagram τη φράση «κάθε μέρα και μία απογοήτευση». 

Και συνέχισε: «Οκ το καταλάβαμε. Ο Κανάκης «δεν ήξερε» επειδή ο κολλητός του φίλος και συνεργάτης επί 13 χρόνια δεν ενημέρωσε τους κολλητούς του φίλους και συνεργάτες πως είναι παλιοχαρακτήρας, εκδικητικός, κομπλεξικός και διεστραμμένος. Με αυτό το κορίτσι που υπέστη ηθική παρενόχληση για την βλάβη της ψυχοσωματικής της υγείας για τον φόβο της, το άγχος της, την ντροπή της, τον θυμό της, την ανασφάλειά της και όλα αυτά που θα κουβαλάει στο μέλλον, άγνωστο μέχρι πότε, Θα ασχοληθεί κανείς;»

Άννα Μαρία Βέλλη

«Πρώτον, ας ξεκινήσουμε να απενοχοποιούμε σε αυτή την κοινωνία το σεξουαλικό παρελθόν της γυναίκας ώστε το “εκδικητικό πορνό” να μην μπορεί να έχει υπόσταση. Δεύτερον, ας πούμε τα αυτονόητα, κανείς δεν μπορεί να μοιραστεί δημόσια προσωπικές στιγμές σου χωρίς την συγκατάθεσή σου. Τρίτον, τον λένε Στάθη Παναγιωτόπουλο και αν η δικαιοσύνη τον ξεχάσει, εμείς όχι».

Γιώργος Χρανιώτης

«Δεν το κάνεις αυτό ρε Στάθη, δεν το κάνεις γαμώτο σου».

«Η εκδίκηση πρέπει να αρχίζει και να τελειώνει στο να σκίζεις τις φωτογραφίες, τα πόστερ που αγαπούσε και να βάψεις τις κουρτίνες στο χρώμα που μισούσε. Το revenge porn δεν είναι εκδίκηση. Αξιόποινη πράξη είναι».

Κώστας Κοκκινάκης

«Κανείς δεν ανήκει σε κανένα. Σε μία σχέση πρέπει να θέλουν και οι δύο, αν όχι, την αφήνουμε να φύγει με την σκέψη ότι θα συνεχίσει τη ζωή της και θα είναι ευτυχισμένη. Να χωρίζουμε με αγάπη και κατανόηση και όχι με μίσος. Η βία ή ο εξευτελισμός για να εκδικηθούμε τη γυναίκα που χωρίζουμε, είναι η απόλυτη ξευτίλα για έναν άντρα. Όταν ένας άντρας σας γνωρίζει και μιλά άσχημα για τις πρώην του, θα είστε οι επόμενες», έγραψε μεταξύ άλλων στο instagram.

Μαίρη Συνατσάκη

«Αλλάζει παιδιά. Αυτός ο κόσμος αλλάζει. Συγκλονίζομαι και ανυπομονώ για τη καινούργια εποχή», έγραφε το μήνυμα της στο Instagram.

Η ανάρτηση του Κώστα Κοκκινάκη:

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…