Newsroom

Newsroom

Ο Καλλιάνος αφιερώνει Καζαντζίδη στον Μητσοτάκη, επειδή ο πρωθυπουργός είναι στη βιοπάλη από μικρός

«Το ψωμί της ξενιτιάς» του Καζαντζίδη θα αφιέρωνε στον Μητσοτάκη ο βουλευτής της ΝΔ. «Το θολωμένο μου μυαλό με κάνει και παραμιλώ» λέει βέβαια ένα άλλο τραγούδι του σπουδαίου ερμηνευτή...  

4950603

Ο μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ, Γιάννη Καλλιάνος έδωσε μια πολύ προσωπική συνέντευξη στο thepresident.gr.

«Προέρχομαι από κεντροδεξιά οικογένεια. Ο πατέρας μου ήταν για χρόνια πρόεδρος των Μηχανικών της Ολυμπιακής Αεροπορίας με τη ΔΑΚΕ. Ήθελε να τον κατεβάσει βουλευτή ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αλλά δεν τον άφησε η μητέρα μου»

Το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά λοιπόν! Και να που ήρθε η στιγμή που ο μικρός γιος Καλλιάνος στα 41 του εξελέγη βουλευτής με δράση στην κεντροδεξιά παράταξη από πολύ νωρίς ως ΔΑΠίτης και ΟΝΝΕΔίτης. Όσο για την μετεωρολογία, ένα θα πω. Από τα παιδικά του χρόνια φανταζόταν τον εαυτό του μετεωρολόγο..!, διαβάζουμε λοιπόν στη συνέντευξη του Γ. Καλλιάνου.

Τα «καλά» όμως δεν σταματούν εκεί…

Σε ερώτηση για το ποιο τραγούδι θα αφιέρωνε στον Κυριάκο Μητσοτάκη απαντά:

«Στον πρωθυπουργό ένα κομμάτι με στίχους που θα μιλούσαν για έναν άνθρωπο που έχει παράξει έργο από μικρό παιδί, έχει δουλέψει, έχει δει τι γίνεται ακριβώς έξω και προσπαθεί έτσι να δει τους Έλληνες. Α.. του Καζαντζίδη θα του αφιέρωνα «το ψωμί της ξενιτιάς». Είναι ένα τραγούδι που μιλά για τις δύσκολες στιγμές που περνούν τα παιδιά που φεύγουν στο εξωτερικό και επομένως θα πρέπει να κάνει αρκετά για τη χώρα ώστε να επιστρέψουν στην πατρίδα».

71685581 2552856528109636 4271252243233112064 n

Στο τέλος όπως και «οφείλει» καταλήγει ότι τώρα με τη νέα κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ο …καιρός της Ελλάδας βελτιώνεται.

«Φάνηκε ότι ήταν ιδιαιτέρως προετοιμασμένος. Ως βουλευτής της ΝΔ δεν έχει τύχει να ψηφίσω κάτι αρνητικό. Γενικά μελετάω τα νομοσχέδια άρθρο άρθρο. Είμαι άνθρωπος που διαβάζει πολύ. Εναρμονίζομαι στη γραμμή του κόμματος αλλά θέλω να ξέρω τι ψηφίζω. Δεν έχω δει λοιπόν κάτι αρνητικό και είμαι περήφανος γι’αυτό», λέει ο Γιάννης Καλλιάνος

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…