Ο Κακλαμάνης αδειάζει την κυβέρνηση Μητσοτάκη-Πρέπει να πέσουν κεφάλια υπουργών

Παραιτήσεις υπουργών ζήτησε εμμέσως πλην σαφώς ο βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, μετά το χθεσινό (24/1) χάος που επικράτησε στην Αττική Οδό 

NewsRoom 25/01/2022 | 23:19

Έντονη ήταν η αντίδραση του Νικήτα Κακλαμάνη μετά τα προβλήματα που δημιούργησε η χιονόπτωση χθες στην Αττική και όχι μόνο. Ο Α’ αντιπρόεδρος της Βουλής μιλώντας στον ΑΝΤ1, άφησε αιχμές για τη διαχείριση της κυβέρνησης στην κακοκαιρία που έδειξαν, για άλλη μία φορά, την παράλυση του περίφημου επιτελικού κράτους 

«Μετέχω στο πολιτικό σύστημα, ως το 1/300 και αυτό με κάνει να νιώθω την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη σε προσωπικό επίπεδο για το χάος που είδαμε χθες», τόνισε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

«Αισθάνομαι ντροπή για όσα είδα χθες. Ζητάω προσωπικά συγνώμη για το χάος. Πρέπει να πέσουν κεφάλια υπουργών», είπε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε: «Θα περιμένω την έρευνα του Εισαγγελέα. Θα περιμένω μια νηφάλια και πλήρη ενημέρωση από την Πολιτική Προστασία και μετά θα πω την άποψη μου».

Επιπλέον, ο κ. Κακλαμάνης τόνισε: «Θέλω να πιστεύω ότι ο Πρωθυπουργός, ο οποίος καθόλου ευτυχής δεν αισθάνεται, διότι είναι εύκολο να στοχοποιούμε τον ένα, αλλά οι από κάτω από τον πρωθυπουργό δεν μπορούν να τραβούν την ουρά τους απέξω, ότι θα λάβει εκείνα τα μέτρα που πρέπει. Όχι για να ικανοποιηθεί το δημόσιο αίσθημα, αλλά γιατί αυτό θα ήταν το σωστό και το δίκαιο για να μη επαναληφθούν».