Newsroom

Newsroom

Ο καιρός σήμερα

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, ενώ στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη τοπικές βροχές θα σημειωθούν τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί άνεμοι, στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

57c3c52f1dc52446148b467e

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα το μεσημέρι και το απόγευμα απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ και στα ανατολικά βόρειοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα την ημέρα νότιοι 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς κελσίου.

Στην υπόλοιπη χώρα

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στην ανατολική Μακεδονία – Θράκη κυρίως στα ορεινά. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 34 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα στο Ιόνιο 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 33 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα μεταβλητοί με την ιδία ένταση. Θερμοκρασία: από 17 έως 35 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: γενικά αίθριος. Στην Κρήτη τοπικές νεφώσεις. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 22 έως 31 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: γενικά αίθριος και μόνο στα Δωδεκάνησα θα υπάρχουν πρόσκαιρες νεφώσεις. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 23 έως 32 βαθμούς κελσίου.

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Καταγραφή 4

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Ευτυχώς οι δυο επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους

Άστον Βίλα: Φίλαθλος έπαθε ανακοπή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό – Η γυναίκα διασώστης που του έσωσε τη ζωή

Καταγραφή 2

Άστον Βίλα: Φίλαθλος έπαθε ανακοπή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό – Η γυναίκα διασώστης που του έσωσε τη ζωή

Δραματικές στιγμές στο Villa Park πριν το παιχνίδι της Άστον Βίλα με τον Ολυμπιακό