Newsroom

Newsroom

«Ο κ. Μητσοτάκης λατρεύει Siemens και Novartis»

Σκληρή επίθεση εναντίον του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, με αφορμή τη σκανδαλολογία και την πρόταση μομφής της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, εξαπολύει ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής.

παππασ 1

«Σκανδαλολογούν οι τρόφιμοι του Χριστοφοράκου», επισημαίνει ο κ. Παππάς, ο οποίος τονίζει πως «σκάνδαλο είναι ο βίος, η πολιτεία και εντέλει ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης», καθώς όπως υποστηρίζει, «η τρυφηλή ζωή που διάγει, αυτός και η οικογένειά του, δεν μπορεί να δικαιολογηθεί από το ύψος των βουλευτικών αποζημιώσεων». Για το ίδιο θέμα προσθέτει ότι «ή συνταγή για να διατηρείται αυτό το στυλ ζωής δεν είναι απλώς να μην πληρώνεις τα δάνειά σου ή να χρηματοδοτείσαι από offshore εταιρείες. Πρέπει να μισείς και τους φτωχούς. Ενώ, λοιπόν, λατρεύεις τη Siemens και τη Novartis, ζητάς να καταργηθούν το 8ωρο και το κοινωνικό κράτος, γιατί το απεχθάνεσαι», σημειώνει ο  ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής

 Ερωτηθείς για το εάν η πρόταση μομφής κατά του κ. Πολάκη μπορεί να εξελιχθεί σε ένα debate των πολιτικών αρχηγών στη Βουλή, ο κ. Παππάς απαντά πως ο κ. Μητσοτάκης «επιλέγει να κρύβεται από τον πρωθυπουργό» και καλεί τον πρόεδρο τη ΝΔ «ας τολμήσει, επιτέλους, μια δημόσια τηλεοπτική συζήτηση με τον Αλέξη Τσίπρα. Έστω έχοντας μαζί και τα “σκονάκια” του. Διαφορετικά, ας αφήσει απλώς τους “γκεμπελίσκους” που τον περιτριγυρίζουν να διακινούν fake news».

 

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…