Newsroom

Newsroom

"Ο κ. Μητσοτάκης μοιάζει με επικεφαλής παραθρησκευτικής σέχτας"

Kαυστικά απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, στην κριτική της Νέας Δημοκρατίας περί νέου μνημονίου.

58fb58c61dc5244a4d8b45d2

Ο κ. Τζανακόπουλος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ειδήσεις», επιτέθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευση, αλλά και τον Κυριάκο Μητσοτάκη που «διαρκώς προβλέπει το τέλος του κόσμου», όπως είπε.

«Ο κ. Μητσοτάκης μοιάζει πλέον πολύ με επικεφαλής παραθρησκευτικής σέχτας. Διαρκώς προβλέπει το τέλος του κόσμου, αλλά πάντοτε για το επόμενο έτος.», είπε αρχικά και συμπλήρωσε

«Η ΝΔ μετατρέπεται σταδιακά σε ένα υβρίδιο που συνδυάζει τον πιο ακραίο νεοφιλελευθερισμό με μια ακροδεξιά και αντιπολιτική ρητορική και η πολιτική της γραμμή καθορίζεται από τις ακρότητες και τις επικοινωνιακές εξαλλοσύνες του κυρίου Γεωργιάδη»

Αναφερόμενος ο κ Τζανακόπουλος, στο πλεόνασμα του 2016 σημείωσε πως οι ευρωπαϊκοί θεσμοί εκτιμούν ότι η ελληνική οικονομία υπεραποδίδει και υπογραμμίζει ότι «παρά τις δυσκολίες καταφέραμε να καταλήξουμε σε μια συμφωνία που για πρώτη φορά, μετά από 7 χρόνια, δεν περιλαμβάνει επιπλέον δημοσιονομική προσαρμογή» και κατέληξε λέγοντας: «Η κυβερνητική πλειοψηφία είναι ενιαία και συμπαγής, καθώς όλοι γνωρίζουν ότι διαπραγματευτήκαμε σκληρά και μάλιστα έχοντας να αντιμετωπίσουμε αρκετές παράλογες απαιτήσεις», αναφέρει ερωτηθείς σχετικά, για να σημειώσει πως «αυτό που καταφέραμε ήταν το καλύτερο δυνατό και είναι ακριβώς γι’ αυτό το λόγο – και όχι λόγω εσωκομματικής πειθαρχίας – που το σύνολο των βουλευτών θα στηρίξουν τη συμφωνία».

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…